HomeΣΠΟΡΠρέσινγκ ΟΦΗ να οριστούν τα μπαράζ

Πρέσινγκ ΟΦΗ να οριστούν τα μπαράζ

Απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ και την κοινοποίησε στον Πλατανιά, ώστε την Τετάρτη να γίνει η κλήρωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι αυτοδιοικητικές και οι ευρωπαϊκές εκλογές έρχονται και στον ΟΦΗ θεωρούν ότι αν αργήσει κι άλλο η ΕΠΟ να ορίσει τα μπαράζ με τον Πλατανιά δεν θα βρεθούν οι κατάλληλες ημερομηνίες μέσα στον Μάιο. Γι’ αυτό και η κρητική ΠΑΕ την Τρίτη  απέστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία και την κοινοποίησε στον Πλατανιά.

Ζητάει να γίνει άμεσα η κλήρωση για τους αγώνες, ώστε από την Τετάρτη  να είναι γνωστό το πρόγραμμα στις δύο ομάδες.

«Αιτούμαστε τη διεξαγωγή της κλήρωσης από την οποία θα προκύψει η έδρα των αγώνων μπαράζ, καθώς και τον άμεσο ορισμό των δύο αναμετρήσεων μεταξύ των ΠΑΕ “ΟΦΗ 1925” και “Πλατανιάς Χανίων”, την Τετάρτη .

Ο λόγος του συγκεκριμένου αιτήματος είναι η αναγκαιότητα για άμεση διεξαγωγή των δύο αγώνων μπαράζ, καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων “Super League” και “Football League”, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ήδη έχει ανατραπεί ο αρχικός προγραμματισμός για διεξαγωγή των αγώνων στις 15/5 και 19/5 και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, με δεδομένο ότι στις 26/6 έχουν προγραμματιστεί οι Ευρωεκλογές και οι Δημοτικές εκλογές», αναφέρει η επιστολή του ΟΦΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση