HomeΕΚΛΟΓΕΣ«Κρήτη η Ζωή μας»: Περιοδεία υποψηφίων στον Μυλοπόταμο

«Κρήτη η Ζωή μας»: Περιοδεία υποψηφίων στον Μυλοπόταμο

Στο επίκεντρο οι αναπτυξιακές προοπτικές του δήμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο δήμο Μυλοποτάμου βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ρεθύμνου του συνδυασμού  «Κρήτη η Ζωή μας».

Μία επίσκεψη που είχε στόχο την ενημέρωση των υποψηφίων του συνδυασμού για τα προβλήματα αλλά και τις ανάγκες ενός δήμου που έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ένας δήμος που έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αγροτική οικονομία αλλά παράλληλα έχει και μία αναπτυσσόμενη τουριστική ζώνη. Και το μεγάλο ζητούμενο για τα επόμενα χρόνια είναι πως οι δύο αυτοί τομείς θα λειτουργήσουν ο ένας προς όφελος του άλλου μέσα από συνεργασίες που θα έχουν ως μόνο στόχο την ανάπτυξη του τόπου και την ευημερία των πολιτών.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας» στη διάρκεια της επισκέψεις τους στο δήμο Μυλοποτάμου και το Πέραμα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους υποψηφίους δημάρχους και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για τους στόχους τις προτεραιότητες τους, να ανταλλάξουν απόψεις μέσα από έναν γόνιμο διάλογο που όλοι δεσμεύτηκαν να συνεχιστεί και μετά τις εκλογές.

Σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ρεθύμνου του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας» θα βρεθούν στο δήμο Αμαρίου. Στην έδρα του δήμου στην Αγία Φωτεινή στις 19.00 οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα συναντηθούν με τη δημοτική αρχή, τους υποψηφίους δημάρχους και πολίτες ενώ θα γίνουν και επισκέψεις σε δημοτικές ενότητες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση