HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτην Αχλάδα και την Αγία Πελαγία ο Κώστας Μαμουλάκης

Στην Αχλάδα και την Αγία Πελαγία ο Κώστας Μαμουλάκης

Με υποψήφιους συμβούλους της παράταξης «Νέοι Δρόμοι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο μικρό αλλά γραφικό χωριό της Αχλάδας και στην Αγία Πελαγία, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, μαζί με υποψήφιους συμβούλους της δημοτικής παράταξης «Νέοι Δρόμοι».
axlada-4
Ο Κώστας Μαμουλάκης συναντήθηκε με τους κατοίκους της Αχλάδας και τον ιερέα π. Τίτο στην αίθουσα του Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη του Προδρόμου και συζήτησε μαζί τους για όλα όσα τους απασχολούν, καθώς και για τα διάφορα έργα του οικισμού, όπως είναι η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, τα έργα στο κοιμητήριο, θέματα βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας που ειδικά μετά τον φετινό χειμώνα χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, κ.α. ενώ έλαβε ως δώρο το ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου με ιδιόχειρη αφιέρωση.
agia-pelagia-3
Αμέσως μετά ο Κώστας Μαμουλάκης και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι» επισκέφτηκαν επιχειρήσεις στην παραλία της Αγίας Πελαγίας, όπου τις συζητήσεις μονοπώλησαν τα αντιπλημμυρικά έργα και τα έργα της μονάδας βιολογικού καθαρισμού (έργα που έσωσαν ζωές και περιουσίες), η επέκταση της παραλίας – που έπειτα από τιτάνια προσπάθεια έλαβε όλες τις εγκρίσεις και από τα 14 Υπουργεία και υπηρεσίες και είναι πλέον ώριμη για ένταξη στο κατάλληλο πρόγραμμα χρηματοδότησης – αλλά και οι κόμβοι στον ΒΟΑΚ, με την ανακούφιση όλων μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο, να είναι έκδηλη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση