HomeΕΚΛΟΓΕΣ«Όλοι μας ξεχνούν» – Το παράπονο της ενδοχώρας και η απάντηση του Γ. Σισαμάκη

«Όλοι μας ξεχνούν» – Το παράπονο της ενδοχώρας και η απάντηση του Γ. Σισαμάκη

Περιοδεία σε οικισμούς της ενδοχώρας του Δήμου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανοιχτές πόρτες, θερμές ευχές αλλά κι ένα παράπονο στα χείλη: «Είμαστε ξεχασμένοι». Αυτή είναι η εικόνα που συνάντησε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο για όλους» στην περιοδεία που πραγματοποίησε σε οικισμούς της ενδοχώρας του Δήμου Ηρακλείου, συνοδευόμενος από υποψήφιους Συμβούλους της παράταξης.

Ρουκάνι, Καλού, Κυπαρίσσι ήταν κάποιοι από τους σταθμούς της περιοδείας, με τον υποψήφιο Δήμαρχο να γίνεται δέκτης θερμών σχολίων για την παρουσία του εκεί, αλλά και επισημάνσεων ότι δεν πρέπει να «τους ξεχάσει μετά τις εκλογές όπως κάνουν άλλοι».
endoxoraperiodeia6
«Είμαστε ξεχασμένοι» ήταν η φράση που ακούστηκε από πολλούς κατοίκους των οικισμών αυτών, ενώ στις πρώτες θέσεις των προβλημάτων τους τοποθετούν τα ζητήματα της οδοποιίας, της διαχείρισης του νερού για ύδρευση και άρδευση αλλά και της ερήμωσης της υπαίθρου.

«Το σίγουρο είναι ότι θα με βλέπετε συχνά», ήταν η απάντηση – δέσμευση του υποψήφιου Δημάρχου, ο οποίος επανέλαβε πως για την παράταξή του «αποτελεί προτεραιότητα η έμπρακτη στήριξη των όλων των οικισμών, με την αναβάθμιση των υποδομών, την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, την ενθάρρυνση των επενδύσεων, τη δημιουργία κινήτρων για επιστροφή της νέας γενιάς».
endoxoraperiodeia3
Αλλά και στην επίσκεψη στον Προφήτη Ηλία και τις συζητήσεις με νέους της περιοχής, ο κ. Σισαμάκης τόνισε ότι «με συλλογική δουλειά, μεθοδικότητα και προγραμματισμό οι προσπάθειές για την αναπτυξιακή πορεία του δήμου θα φέρουν αποτελέσματα».
Υπογράμμισε ωστόσο ότι «αυτό θα γίνει ισόρροπα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και σε όλες τις γειτονιές καθώς αυτό είναι το ζητούμενο από τους Δημότες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση