HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Μανώλης Σπανάκης υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Νεάπολης

Ο Μανώλης Σπανάκης υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Νεάπολης

Με τον συνδυασμό του Αντώνη Ζερβού «Δικαίωμα στην πόλη»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού, στο Τοπικό Συμβούλιο της Νεάπολης, ανακοινώνει ο Μανώλης Σπανάκης.

Στη γραπτή του δήλωση ο υποψήφιος αναφέρει:

«Γεννήθηκα το 1968. Μεγάλωσα και ζω στη Νεάπολη. Γιός του Σπανάκη Κων/νου και της Λαμπράκη Ελένης. Είμαι παντρεμένος με την Πρινιωτάκη Φρόσω υπάλληλο της ΔΟΥ Αγίου Νικολάου και έχουμε αποκτήσει δύο γιούς, τον Γιάννη, φοιτητή στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και τον Κων/νο τελειόφοιτο του ΓΕ.Λ. Νεάπολης.

Είμαι εν ενεργεία αστυνομικός και τα τελευταία 14 χρόνια υπηρετώ στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, στο Τμήμα έκδοσης διαβατηρίων.

Έχω διατελέσει μέλος στο ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Νεάπολης και επί σειρά ετών μέλος στο ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Νεάπολης. Τα τελευταία χρόνια μέλος του πολιτιστικού Συλλόγου Νέοι Νεάπολης και του συλλόγου Φίλοι Νοσοκομείου Νεάπολης, η θετική σκέψη.

Με τη θεατρική ομάδα Νεάπολης υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση μια και εκτός από μέλος συμμετέχω δοκιμάζοντας και τις υποκριτικές μου ικανότητες!!

Μέλος επίσης της ομάδας ενεργών πολιτών «Πως φαντάζομαι τη πλατεία μου».

Από το 2014 είμαι εκλεγμένος μέλος στο Τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης και μέλος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Φίλες και φίλοι.

Με βαθιά επίγνωση των ευθυνών και των προσδοκιών που γεννιούνται, σε ένα νέο αυτοδιοικητικό περιβάλλον που θα διαμορφωθεί μετά τις εκλογές και με καταγεγραμμένες παθογένειες και δυσλειτουργίες από το καλλικρατικό παρελθόν, συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αποδεχόμενος την πρόσκληση του νυν και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού.

Αγαπητοί συμπολίτες.

Ζω, βιώνω και αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα με σας. Από την καθημερινότητα μέχρι τις ανησυχίες για το αύριο αυτού του τόπου.

Από πρόσκαιρους σωτήρες δεν πείθομαι πλέον!!!

Η ιστορική πρωτεύουσα έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος. Στρατηγικά λάθη, παραλήψεις, ολιγωρίες, σε συνδυασμό με αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας την τελευταία δεκαετία, έχουν φέρει το τόπο μας σε μαρασμό.

Έργα που είναι πυλώνες ανάπτυξης όπως το κέντρο αποκατάστασης, κατάστημα κράτησης, σφαγεία, βαλτώνουν.

Η ιστορική, πολιτιστική, αρχαιολογική, θρησκευτική, εκπαιδευτική κληρονομιά τεράστια.

Αρχιτεκτονικά και μνημειακά στοιχεία στον ιστό της πόλης, δεν έχουν τύχει της ανάλογης αξιοποίησης και προβολής, πλην ελαχίστων.

Ένα ιδιαιτέρως φυσικό περιβάλλον περιμένει ακόμα την ανάδειξη του.

Όλα αυτά, δίνουν τα εχέγγυα να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον, αρκεί να υπάρχει βούληση σχεδιασμός και προγραμματισμός για να υλοποιηθούν, να αναδειχθούν και η Νεάπολη μας να βρει το βηματισμό και την θέση που της αξίζει στη νέα εποχή.

Χρειάζεται όμως και ρεαλισμός. Χάρι Πότερ και μαγικά ραβδιά υπάρχουν μόνο στο Χόλυγουντ.

Ο Αντώνης Ζερβος την προηγούμενη περίοδο χάραξε και έβαλε τις ράγες στο δρόμο.

Μαζί συνεχίζουμε, για να μπει το τρένο σε τροχιά.

Πρόγραμμα και όραμα για το τόπο υπάρχει.

Με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης.

Με ενεργητική διάθεση, πνεύμα συνεργασίας και αγνά κίνητρα θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας δίνοντας μου την δυνατότητα να εκπροσωπήσω στα διοικητικά όργανα του Δήμου τα συμφέροντα του τόπου μου.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση