HomeHL-GreeceΛαμία: Τι κατέθεσαν τα αδέρφια της 18χρονης ΑμεΑ που εξέδιδε ο πατέρας

Λαμία: Τι κατέθεσαν τα αδέρφια της 18χρονης ΑμεΑ που εξέδιδε ο πατέρας

Aνατριχιαστικές λεπτομέρειες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονιστικές μαρτυρίες και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τα αδέλφια της Μαρίας που καίνε τον «πατέρα» και τους φίλους που ασελγούσαν στο κοριτσάκι ΑμεΑ – Στον ανακριτή ο 53χρονος και οι δύο «φίλοι» – O γείτονας φέρεται να έκανε σεξ μαζί με τη μάνα και το κορίτσι που έχει νοητική υστέρηση.

Τα σκαλιά των δικαστηρίων ανέβηκαν σήμερα για να απολογηθουν ενωπιον της Δικαιοσύνης οι τρείς συλληφθεντες για την φρικιαστική υπόθεση που ήρθε στη δημοσιότητα και αφορά την κατάχρηση σε ασέλγεια, σε βάρος κοριτσιού που ήταν ανήλικο και είναι άτομο με νοητική υστέρηση.

Οι κατηγορούμενοι δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν συνήγορο υπεράσπισης και τελικά πήραν προθεσμία για να απολογηθούν εκ νέου την Τετάρτη το πρωί, αφού διοριστούν αυτεπάγγελτα συνήγοροι υπεράσπισης από τον Ανακριτή.

Δείτε τι είπε στις κάμερες ο δικηγόρος Δημήτρης Κρούπης, που αρχικά είχε πάρει την εξουσιοδότηση για να αναλάβει την υπόθεση.

https://www.youtube.com/watch?v=WpeOlwXynAg

Δείτε βίντεο από την προσαγωγή των κατηγορουμένων στα Δικαστήρια όπου ο «πα-τέρας» αρνείται τα πάντα: «Δεν έχω κάνει κάτι…», λέει στο LamiaReport.

https://www.youtube.com/watch?v=NWCc7XV3EHw

Ιστορία φρίκης

Η υπόθεση με την σεξουαλική εκμετάλλευση της 18χρονης σήμερα κοπέλας, φέρεται να έχει ξεκινήσει τουλάχιστον από το 2013, ωστόσο σε βάρος του «πατέρα» ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος, ενώ διατηρεί και ιδιωτική επιχείρηση, υπάρχουν ένα σωρό ακόμη κατηγορίες σχετικά με τις συμπεριφορές του απέναντι και στα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του.

Ο 53χρονος θα δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα όσα του καταλογίζουν, τόσο η 18χρονη που κατέθεσε ότι για τις σεξουαλικές της σχέσεις γνώριζε ο πατέρας της, όσο και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια που προσήρθαν αυτοβούλως στην αστυνομία και κατέθεσαν φρικιαστικές λεπτομέρειες τόσο για την κακοποίηση τη δική τους όσο και για όσα υπέπεσαν στην αντίληψή τους να συμβαίνουν σε βάρος της ανήλικης αδερφής τους.

Τα αδέλφια του κοριτσιού ζητούν από τις Αρχές να σώσουν την αδελφή τους, που είναι ΑμεΑ, (άτομο με βαριά νοητική υστέρηση), από τον πατέρα και το περιβάλλον που ζει.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες ηλικίας 60 και 59 ετών καλούνται να εξηγήσουν τις σχέσεις τους με ανήλικη κοπέλα ΑμεΑ.

Μάλιστα ο 60χρονος είναι υπάλληλος στην επιχείρηση του πατέρα της και η μικρή τον φωνάζει «αρραβωνιαστικό» της!

Ο έτερος «πελάτης» είναι γείτονας της οικογένειας και μάλιστα φέρεται να έκανε σεξ και με τη μητέρα μαζί με το ανήλικο κορίτσι (μάνα και κόρη έχουν βαριά νοητική υστέρηση)
3
Πηγή: lamiareport.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση