HomeΕΚΛΟΓΕΣΠροεκλογικό «σπριντ» για τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη

Προεκλογικό «σπριντ» για τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη

Περιοδεία στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης έχει αναπτύξει τις μεγαλύτερες ταχύτητες για να γυρίσει ολόκληρο το νησί της Κρήτης.

Συνοδευόμενος πάντα από περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά!» ξεκίνησε χτες από το 1ο Street Food Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού που πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο και που την Παρασκευή άνοιξε τις πύλες του στα Χανιά, στο Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς.
image5
Στη συνέχεια μετέβη στον πρώην Δ. Μουσούρων και συγκεκριμένα στα χωριά Βατόλακκος, Φουρνές, Σκινές, Αλικιανός, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με πολλούς κατοίκους στην αγορά και τα καφενεία.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων και συνομίλησε με Αξιωματικούς και στελέχη της, για τα προβλήματα αλλά και για τις δυνατότητες μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ της περιφερειακής αρχής και της πυροσβεστικής.
image8
Στην συνέχεια είχε διαδοχικές συναντήσεις με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και συγκεκριμένα με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και Υποστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Λαγουδάκη καθώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων και Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Λυμπινάκη.

«Εδώ και μήνες, δεν έχω σταματήσει να περιοδεύω στη Κρήτη, να συναντώ τους κατοίκους και να συνομιλώ μαζί τους. Τους συναντώ στα καφενεία, την αγορά και τους χώρους δουλειάς, μιλάω με τους μεγαλύτερους αλλά και με τους νέους. Με τους άνδρες και τις γυναίκες. Ακούω με τη μέγιστη προσοχή τις απόψεις τους. Καταγράφω τα προβλήματα και τα παράπονά τους. Προσπαθώ να καταλάβω από πρώτο χέρι, όσο γίνεται, τις δυσκολίες της καθημερινότητας, ακριβώς όπως τις βιώνουν εκείνοι. Και το κάνω αυτό γιατί έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι, πριν προτείνεις λύσεις, πριν υποσχεθείς οποιαδήποτε βελτίωση σε οποιοδήποτε πρόβλημα, πρέπει να το έχεις κατανοήσει. Σε βάθος και ολοκληρωμένα. Θέλω ο κόσμος να με γνωρίσει και να δει ότι είμαι αυτό που βλέπει μπροστά του, καθαρό πρόσωπο με καθαρά λόγια. Επιδιώκω την ταύτιση του συνδυασμού μας με όλους τους πολίτες της Κρήτης, ανεξαιρέτως. Όλοι έχουν κάτι να πουν, κάτι να προσφέρουν, να συνεισφέρουν στη δημιουργία μιας πρότασης», σχολίασε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση