HomeΕΚΛΟΓΕΣΣυνεστίαση της «Συν+ΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ»

Συνεστίαση της «Συν+ΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ»

Από την ομάδα του Πέτρου Ινιωτάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ομάδα της «Συν+ΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ» και της «Άμεσης Δημοκρατίας» είναι μία άθροιση ιδεών και σκέψεων, γνώσης και εμπειριών. Μια συνένωση ανθρώπων με διαφορετικές αφετηρίες και διαδρομές που, πολύ γρήγορα, με την καθοδήγηση του υποψήφιου δημάρχου Ηρακλείου Πέτρου Ινιωτάκη, έχει αποκτήσει εσωτερική συνοχή και κοινό ρυθμό.

Η ομάδα έχει θεμελιωθεί στις αρχές του δημοκρατικού διαλόγου και της συμμετοχής. Είμαστε ένα μορφωτικό κίνημα που επαναφέρει τις άμεσες διαδικασίες στη λήψη των αποφάσεων. Δεν είμαστε φωτοτυπία συμβατικών αυτοδιοικητικών ομάδων που βλέπουν μόνον τον στόχο της δημοτικής εξουσίας. Ο ορίζοντας μας έχει βάθος και ξεπερνά το έπαθλο της διοικητικής αρχής.

Οι δεσμοί μεταξύ μας πυκνώνουν και ισχυροποιούνται. Γι αυτό η εκδήλωση συνεστίασης που οργανώσαμε συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, υποψήφιους και φίλους των δύο παρατάξεων. Ήταν για εμάς άλλη μια αφορμή για αλληλεπίδραση, επικοινωνία και διασκέδαση. Οι οικογένειες μας και οι φίλοι μας ήταν όλοι εκεί, όλοι όσοι έχουν διαισθανθεί ότι κάτι καινούριο έχει εκκινήσει και δε σταματιέται!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν φίλοι των δύο παρατάξεων αναπτύσσοντας την δική τους οπτική πάνω στο αυτοδιοικητικό τοπίο και, φυσικά, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στο ηγετικό προφίλ του Πέτρου Ινιωτάκη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης παίρνοντας τον λόγο είπε ότι «Το προσωπικό μου κέρδος, αυτό που θα υπάρχει στο δικό μου ταμείο μετά το πέρας των εκλογών, είναι η γνωριμία μου με όλους εσάς, οι δεσμοί που αναπτύχθηκαν μεταξύ μας. Στη δική μας ομάδα υπάρχουν πρόσωπα, και όχι αριθμοί, ποσοστά ή μονάδες. Η ομάδα μας ήρθε με φόρα στην αυτοδιοικητική ζωή του δήμου μας και το ταξίδι της, το νιώθω και το πιστεύω βαθιά, θα είναι μακρύ και πρωτόγνωρο για όλους μας!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση