HomeΕΚΛΟΓΕΣΕ. Σχοιναράκη: «Το Βενιζέλειο αξίζει τη στήριξη όλων»

Ε. Σχοιναράκη: «Το Βενιζέλειο αξίζει τη στήριξη όλων»

Με τον αναπληρωτή διοικητή και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου συναντήθηκε η υποψήφια δήμαρχος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη συνοδευόμενη από υποψήφιους και υποψήφιες δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει», πραγματοποίησε επίσκεψη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου κ. Γιώργο Μοσκοβάκη, και συνομίλησε με εργαζομένους του νοσοκομείου.

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, μετά την πυρκαγιά του 2018, και ανέφερε πως πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια που καταβάλλεται για την αναβάθμιση της εικόνας του.

sxoinarakh-venizeleio2

Οι διοικητικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου πρέπει να βοηθηθούν στον καθημερινό τους έργο, το οποίο γίνεται αυτή τη στιγμή κάτω από αντίξοες συνθήκες. Οι υπάλληλοί του προσπαθούν με το φιλότιμο που τους διακρίνει. Ως νέα Δημοτική Αρχή θα προσπαθήσουμε όλες και όλοι να βελτιώσουμε τις καθημερινές συνθήκες των εργαζομένων για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, σημείωσε η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη προς τον Αναπληρωτή Διοικητή του νοσοκομείου κ. Γιώργο Μοσκοβάκη.

sxoinarakh-venizeleio3

Διαφήμιση
Διαφήμιση