HomeCity GuideAφιέρωμα στην Παγκόσμια ημέρα της μητέρας

Aφιέρωμα στην Παγκόσμια ημέρα της μητέρας

Στο Πολύκεντρο Νεολαίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Τρίτη 14  Μαΐου και ώρα 18:30 στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, η Θεοδοσία Αργυράκη-Ασαργιωτάκη, συγγραφέας εικαστικός, εκπαιδεύτρια εθελόντρια, με τους  αγαπημένους της βιβλιοταξιδευτές του συλλόγου ΑμεΝυ η Ροδαυγή, γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα της Μητέρας.

«Μια συμβολική ημέρα, όπως είναι η γιορτή της Μητέρας διαλέξαμε να ολοκληρώσουμε τα λογοτεχνικά και εικαστικά βιβλιοταξίδια μας και να ανοίξουμε πανιά για καινούργια.

Με την ευχή της Μάνας και τους ούριους ανέμους της αγάπης.

Έχοντας πάντα στο πλάι μας, την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων ΑμεΝυ η Ροδαυγή, κ. Γιούλα Λιαπάκη, όλο το Δ.Σ, την υπεύθυνη του προγράμματος, τα μέλη, τους εθελοντές, γονείς, κηδεμόνες, και φίλους.

Και κυρίως την αγάπη, τον ενθουσιασμό και την συμμετοχή των εκπαιδευόμενων του συλλόγου, όσες δυσκολίες και φουρτούνες αν συναντήσουμε, θα προχωρούμε πάντα μπροστά.                                                                                                                      Ένας ακόμα κύκλος, μια ακόμα εκπαιδευτική περίοδος από υπέροχα λογοτεχνικά και εικαστικά βιβλιοταξίδια τελειώνει, ένας καινούργιος ξεκινά.»

Θεοδοσία Αργυράκη- Ασαργιωτάκη-Εθελόντρια συντονίστρια της ομάδας

βιβλιοταξιδευτές της Ροδαυγής

Διαφήμιση
Διαφήμιση