HomeΚΡΗΤΗΝέα δωρεάν σεμινάρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών από το H2B HUB

Νέα δωρεάν σεμινάρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών από το H2B HUB

Με την επωνυμία «Tech Talent School for Educators»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα δωρεάν σεμινάρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών από το Tech Talent School for Educators στο Ηράκλειο!

Το Tech Talent School συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στο Ηράκλειο και το H2B HUB, με την υποστήριξη της «Microsoft Ελλάδος» και εντάσσει στον προγραμματισμό του μια νέα σειρά μαθημάτων για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.

Το πρόγραμμα Tech Talent School for Educators έχει δημιουργηθεί με σκοπό να ενισχύσει τη διδασκαλία και τη μαθησιακή εμπειρία μέσω των εργαλείων που παρέχουν οι Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνίας και απευθύνεται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς και φοιτητές Παιδαγωγικών Τμημάτων.

Το πρόγραμμα αφορά στην εκμάθηση σύγχρονων, καινοτόμων και εύκολων στη χρήση εργαλείων για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την παρουσίαση του εκπαιδευτικού υλικού, ώστε οι εκπαιδευτικοί να κάνουν το μάθημα τους πιο αποτελεσματικό και ενδιαφέρον.

Οι εκπαιδευτικοί της Δημόσιας και Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας, αλλά και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να εξοικειωθούν με νέες διαδραστικές και δυναμικές μεθοδολογίες μάθησης, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα, όπως: δημιουργία διαδραστικών μαθημάτων, ψηφιακά εργαλεία παρουσιάσεων και επικοινωνίας και επιμορφωτικά σεμινάρια για το Scratch στην εκπαίδευση.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στους χώρους του H2B HUB (Κορωναίου 14, 3ος όροφος). Ήδη έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα για το μήνα Μάιο και είναι διαθέσιμο εδώ (bit.ly/ttseduch2b).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βρουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των σεμιναρίων Μαϊου 2019 και να δηλώσουν συμμετοχή στο bit.ly/ttseduch2b

Διαφήμιση
Διαφήμιση