HomeΕΚΛΟΓΕΣ«ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5»: Οι γυναίκες της Κίνησης στέλνουν μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας

«ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5»: Οι γυναίκες της Κίνησης στέλνουν μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας

Οι υποψήφιες του Συνδυασμού έστειλαν το δικό τους μήνυμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα που είναι αφιερωμένη στη Μητέρα, οι γυναίκες υποψήφιες της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» και ο επικεφαλής κ. Γιάννης Κουράκης επισκέφθηκαν τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, προσφέροντας ένα λουλούδι, εδέσματα και μια ζεστή αγκαλιά.

Οι υποψήφιες του Συνδυασμού στέλνουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα:

«Σήμερα τιμούμε το πιο αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειας και της κοινωνίας. Τη Μητέρα. Την ύπαρξη που έπλασε ο Θεός »επειδή δεν μπορούσε να τα κάνει όλα μόνος του πάνω στη Γή »όπως έχει λεχθεί. Το πιο ευλογημένο πλάσμα της δημιουργίας, που πρώτο μάς υποδέχεται στον κόσμο και μας περιβάλλει με τον απέραντο ωκεανό της φροντίδας και της αγάπης του, μέχρι την τελευταία του πνοή.

Σήμερα, μέρα αφιερωμένη σ αυτήν, προσφέρουμε λίγα λουλούδια προς τιμή της, ως ελάχιστη αναγνώριση του μοναδικού ρόλου και της προσφοράς της στην κοινωνία και την οικογένεια, των οποίων αποτελεί διαχρονικά ακρογωνιαίο λίθο.
Ταυτόχρονα νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τα πιο θερμά αισθήματα εκτίμησης, σεβασμού και ευγνωμοσύνης, που πρέπει να είναι διαρκή και αέναα, όχι μόνο για σήμερα, αλλά για όλες τις ημέρες του χρόνου.
Τα αισθήματα αυτά δεν πρέπει να περιορίζονται σε λόγια, αλλά να μεταφράζονται σε πράξεις ουσίας, απόλυτα αντίστοιχες με τις ευχές. Αποτελεί ελάχιστο »αντίδωρο» από μέρους μας, η απόδοση στις μητέρες του σεβασμού που αξίζουν από το έργο και το ρόλο τους, καθώς και η διασφάλιση για όλες της γυναίκες της ισότητας που δικαιούνται.

Μέτρα στήριξης

Η Δημοτική μας κίνηση είχε πάντοτε και έχει ισχυρές κοινωνικές ευαισθησίες με προτεραιότητα στο ρόλο της γυναίκας – μητέρας. Δεσμευόμαστε και σήμερα για τη διευκόλυνση με κάθε τρόπο, του ιδιαίτερα δύσκολου αυτού ρόλου, με επέκταση της παιδικής φροντίδας στο Δήμο με συγκεκριμένα μέτρα. Την ενίσχυση των υποδομών προσχολικής και σχολικής εκπαίδευσης, τη διεύρυνση των κοινωνικών υπηρεσιών και τη δημιουργία αξιόπιστων και επαρκών δομών στήριξης της μητρότητας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις μητέρες».
Ο κ. Κουράκης και οι γυναίκες του Συνδυασμού συνεχάρησαν την Αρχιεπισκοπή Κρήτης και το προσωπικό που στελεχώνει τη Δομή, για την εξαιρετική εικόνα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση