HomeΕΛΛΑΔΑΑποκάλυψη-βόμβα για τον Στάθη Ψάλτη: Δεν πέθανε από καρκίνο

Αποκάλυψη-βόμβα για τον Στάθη Ψάλτη: Δεν πέθανε από καρκίνο

Από αναπνευστική λοίμωξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί κάνει ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη,του αγαπημένου ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2017. Ο Γιάννης Ρώτας υποστηρίζει ότι ο αδελφός του, είχε σοβαρή ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, η οποία και του στοίχισε τη ζωή.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Spirto αποκαλύπτει την πραγματική αιτία από την οποία, όπως υποστηρίζει, ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή.

«Θέλω να πω κάτι για τον αδελφό μου. Δεν πήγε από καρκίνο ο Στάθης. Πήγε από αναπνευστική λοίμωξη. Ο γιατρός μου έλεγε πως ο καρκίνος υποχωρούσε. Πήγαινε καλά. Είχε πάρει και τέσσερα κιλά, έτρωγε. Ο γιατρός μου είπε πει: «Γιάννη μου, εγώ θα τον κάνω τον Στάθη να πάει με τα πόδια στο σπίτι», αναφέρει χαρακτηριστικά.
2
Σε ερώτηση για το αν εννοούσε ότι πρόκειται για ενδονοσοκομειακό μικρόβιο που έχει θερίσει τόσο κόσμο εκείνες τις ημέρες, ο Γιάννης Ρώτας απάντησε:

«Κι όμως, ναι. Αυτό ήταν! Γιατί πήγαιναν αργά και τον έβλεπαν κάποιοι που δεν πρόσεχαν. Πήγαινε ο ένας, πήγαινε ο άλλος… Εγώ πάντοτε φορούσα μάσκα και απολύμαινα τα χέρια μου για να μπω μέσα. Αυτοί δεν πρόσεχαν. Γι’ αυτό έπαθε αυτή τη λοίμωξη».

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση