HomeHL-9Έγκλημα στα Χανιά: Με μία σφαίρα τον εκτέλεσε έξω από μίνι μάρκετ

Έγκλημα στα Χανιά: Με μία σφαίρα τον εκτέλεσε έξω από μίνι μάρκετ

Ο δράστης ενημέρωσε την αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ προκαλεί το νέο έγκλημα που σημειώθηκε στην Κρήτη όταν ένας άνδρας εκτέλεσε έναν συγχωριανό του πυροβολώντας τον μία φορά στο κεφάλι.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι όταν ένας 60χρονος άνδρας πήγε στο μίνι μάρκετ που διατηρεί το θύμα στο Βαμβακόπουλο στα Χανιά και τον πυροβόλησε στο κεφάλι.

Πάνω στον καυγά, ο 60χρονος έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε το θύμα στο κεφάλι ενώ αμέσως μετά ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας τι είχε κάνει.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων ωστόσο δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Χανίων.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το θύμα, ο Κ.Κ., είναι 43 ετών.

Το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη σήμερα (12.05.2019) το μεσημέρι στα Χανιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 60χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 43χρονου ημεδαπού, στα Χανιά.
Ειδικότερα, σήμερα (12.05.2019) το μεσημέρι, ο 60χρονος ένεκα προσωπικών διαφορών και με την χρήση όπλου, πυροβόλησε τον 43χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, συνελήφθη ο 60χρονος.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ανάστατοι οι κάτοικοι του Ορθουνίου

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του Ορθουνίου από τη δολοφονία του άτυχου 43χρονου, προέδρου της κοινότητας.

Σύμφωνα με τους ίδιους το θύμα ήταν πολύ αγαπητό στην περιοχή. ‘Ετρεχε για όλους και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τους βοηθήσει.

Όσο για τον 60χρονο δράστη τόνισαν ότι δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα και καβγάδες ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που πυροβολεί κάποιον.

Στο παρελθόν είχε πυροβολήσει τον θείο του ενώ συνεχώς απειλούσε και τραμπούκιζε τους συγχωριανούς του πως θα τους κάνει ζημιά αφού νόμιζε πως όλοι στο χωριό τον έχουν εξαπατήσει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση