HomeΚΡΗΤΗΣχοιναράκη: «Να δίνουμε στις μητέρες αυτό που αξίζουν καθημερινά»

Σχοιναράκη: «Να δίνουμε στις μητέρες αυτό που αξίζουν καθημερινά»

«Ηράκλειον Αξίζει»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει», πραγματοποίησε επίσκεψη στο παιδικό χωριό SOS Κρήτης, στη Φοινικιά.

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη ενημερώθηκε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται σε καθημερινή βάση και υπογράμμισε τη σημασία του ρόλου τέτοιου είδους κοινωνικών δομών, σε μια εποχή κρίσης των κοινωνικών αξιών.

Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη δήλωσε πως σε καιρούς όπως οι σημερινοί που καθημερινά δοκιμάζονται οι ανθρώπινες σχέσεις, η ποιότητα και ο πλούτος της συναισθηματικής μας ζωής, η παγκόσμια γιορτή της μητέρας δίδει την ευκαιρία να τιμήσουμε στο πρόσωπό της, την ακατάλυτη δύναμη της αγάπης που δημιουργεί ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς οι οποίοι στερεώνουν τη ζωή μας και την κοινωνία. Σήμερα, τιμούμε τους ανθρώπους που, έστω και για μια στιγμή, στάθηκαν σαν μανάδες στη ζωή κάποιου άλλου, δίνοντας απλόχερα την αγάπη τους. Σήμερα, στεκόμαστε δίπλα σ΄ εκείνους που έχασαν το παιδί τους ή τη μητέρα τους. Σήμερα, δίνουμε το παρόν στον αγώνα για καλύτερες συνθήκες ζωής και συμμετοχής στο κοινωνικό γίγνεσθαι της μητέρας–εργαζόμενης, της μητέρας-άνεργης, της μητέρας-αρχηγού μονογονεϊκής οικογένειας, της μητέρας παιδιών με ειδικές ανάγκες, της μητέρας–μετανάστριας, της πολύτεκνης μάνας.

Ως μητέρα θέλω να ευχηθώ «χρόνια πολλά» σε όλες τις μητέρες του κόσμου και καλή δύναμη για να ανταπεξέλθουμε στους πολλαπλούς ρόλους της καθημερινότητάς μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση