HomeΕΚΛΟΓΕΣΟι «Ενεργοί Πολίτες» για την γιορτή της μητέρας

Οι «Ενεργοί Πολίτες» για την γιορτή της μητέρας

Τι αναφέρει η παράταξη στο μήνυμά της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή το σημερινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας που είναι αφιερωμένη στη Μάνα οι «Ενεργοί Πολίτες» στέλνουν το δικό τους μήνυμα και ευχές στις μανάδες όλου του κόσμου.

«Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου»

Ο μεγάλος μας ποιητής Οδυσσέας Ελύτης σ’ αυτά τα λόγια είχε συμπυκνώσει όλο το νόημα και τη σημασία που έχει για κάθε παιδί η ύπαρξη της μάνας.

Η σημερινή της γιορτή δεν είναι παρά μια καλή αφορμή για να μας υπενθυμίζει το μεγαλείο του ανθρώπου που μας φέρνει στη ζωή και αγωνίζεται για εμάς με αυταπάρνηση και αληθινή αγάπη.

Όλες οι υπόλοιπες ημέρες του χρόνου είναι όμως δεδομένο πως πρέπει να συνδέονται με πολιτικές ενίσχυσης της μητρότητας, προστασίας και στήριξης αυτών των γυναικών.

Οι «Ενεργοί Πολίτες» και ο επικεφαλής τους και υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Ηλίας Λυγερός υποκλίνονται με σεβασμό και θαυμασμό στις μανάδες όλου του κόσμου και τις ευχαριστούν που υπάρχουν για να δίνουν ζωή. Χρόνια σας πολλά!

Διαφήμιση
Διαφήμιση