HomeHL-SportsΘέλει να μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας ο ΠΑΣ Γιάννινα

Θέλει να μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας ο ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν ότι προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας επικύρωσε τη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας, με τον ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο να είναι η μοναδική ομάδα που δεν τη ψήφισε.

Μάλιστα οι Ηπειρώτες, κατέθεσαν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ώστε να ακυρώσουν την επικύρωσή της.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν το Σάββατο  ζητουν να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση και να παραμείνει η προυπάρχουσα κατάσταση σύμφωνα με την οποία υποβιβάζονται οι δύο τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει ότι κατόπιν της επικυρώσεως της φετινής βαθμολογίας του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018-19 από τις υπόλοιπες ομάδες, μιας και η ομάδα μας δεν δέχθηκε να την επικυρώσει από μέρους της, κατέθεσε προσφυγή ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, περί ακυρώσεως της απόφασης της από 09/05/2019 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League Ελλάδας και επικύρωσης του τελικού βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 131 του ν.2725/1999, τον ΚΑΠ και τους υπόλοιπους κανονισμούς της ΕΠΟ, αποφασίζοντας μέσα στα πλαίσια της αρχής της ασφάλειας του Κράτους Δικαίου και της σταθερότητας των έννομων σχέσεων, τον υποβιβασμό των 2 μόνο τελευταίων ομάδων της κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος».

Διαφήμιση
Διαφήμιση