HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης συνεχίζει την περιοδεία του στο Ηράκλειο

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης συνεχίζει την περιοδεία του στο Ηράκλειο

«Η Κρήτη Μπροστά!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης συνεχίζει την περιοδεία του στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά!» επισκέφτηκε αρχικά την Γέργερη του Δ. Γόρτυνας και στη συνέχεια μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΡΟΣ Α.Ε. που βρίσκονται έξω από τον Ζαρό του Δ. Φαιστού.

11-5-mires

Εκεί τους ξενάγησε ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Γιώργος Σταματάκης με τον οποίο είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση περί του επιχειρείν και των καινοτομιών που αναπτύσσει η ΖΑΡΟΣ καθώς θεωρείται μια από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών.

Είχε ακόμη την ευκαιρία να επισκεφτεί τους οικισμούς του Άνω και Κάτω Ζαρού και να μιλήσει με τους κατοίκους. Έπειτα μετέβη στις Μοίρες όπου επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Μοιρών, περιηγήθηκε στο παζάρι και τα καταστήματα για να καταλήξει στα Μάταλα.

11-5-zaros

«Το έχω πει πολλές φορές ότι η θέση μου θα είναι δίπλα στους συμπολίτες μου, στους δρόμους, στις πλατείες, στα χωριά, στις γειτονιές. Στόχος μου είναι η Περιφέρεια Κρήτης να μην κρύβεται πίσω από γραφεία, αλλά να είναι κοντά στους ανθρώπους και τα προβλήματα τους. Ως υποστηρικτές μίας νέας, άφθαρτης και διαφορετικής νοοτροπίας, επιλέγουμε έναν δρόμο που επιβάλλει την ουσιαστική και σε βάθος χρόνου παρουσία μας, ποικιλοτρόπως» σχολίασε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

11-5-mires

Διαφήμιση
Διαφήμιση