HomeΕΚΛΟΓΕΣΠεριοδεία του Μανώλη Ντουντουλάκη σε χωριά του Πλατανιά

Περιοδεία του Μανώλη Ντουντουλάκη σε χωριά του Πλατανιά

«Νέα Εποχή»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλαίσιο της περιοδείας  του σε χωριά και περιοχές του Δήμου Πλατανιά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά και επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Κίνηση «Νέα Εποχή» Μανώλης Ντουντουλάκης, επισκέφτηκε χθες Παρασκευή 10 Μαΐου, τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Κολυμβαρίου, Καλυδωνία, Μελισσουργιό , Αγ.Αντώνιο, Νοχιά, Βασιλόπουλο και Δρακώνα.

episkepsis-ntountoulaki-se-choria-tis-dimotikis-enotitas-kolymvariou-1

Συνοδευόμενος από κλιμάκιο συμβούλων του συνδυασμού του «Πλατανιάς Νέα Εποχή» έγινε δεκτός με θέρμη από τους κατοίκους των χωριών, πολλοί εκ των οποίων δεν δίστασαν να εκφράσουν ανοιχτά τα παράπονά τους ακόμα και την έντονη δυσαρέσκειά τους  για την απουσία της Δημοτικής Αρχής από τον τόπο τους. «Αδιαφορία, εγκατάλειψη και απραξία είναι τα χαρακτηριστικά μιας δημοτικής αρχής η οποία δείχνει ανήμπορη να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της» τόνισε με νόημα ο κ.Ντουντουλάκης ο οποίος προσθέτοντας επεσήμανε «Η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής έχει τις ρίζες της στη επίμονη στήριξη των ίδιων αντιδημάρχων  και για τις δύο θητείες της, με αποτέλεσμα στην ουσία εκείνοι να κινούν τα νήματα σε όλο το Δήμο. Δυστυχώς όμως πάντα σύμφωνα με τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα αδιαφορώντας για το κοινό όφελος, καταστώντας τον Δήμαρχο σε “Δημαρχεύοντα”».

episkepsis-ntountoulaki-se-choria-tis-dimotikis-enotitas-kolymvariou-3

Ο κ.Ντουντουλάκης έγινε δέκτης παραπόνων από τους κατοίκους για τις ανύπαρκτες υποδομές στις περιοχές τους, γεγονός που μετατρέπει δύσκολη έως ανυπόφορη την καθημερινότητά τους, ενώ τονίστηκε η έλλειψη έργων αλλά και η απουσία σημαντικών γεγονότων όπως ο προγραμματισμένος διεθνής ημιμαραθώνιος Ειρήνης (από το Μάλεμε έως την  Καλυδωνία). Μια διοργάνωση που θα καθιστούσε γνωστό τον τόπο και θα τον αναδείκνυε παγκόσμια σε σχέση με την ιστορία  και το μνημείο με τη δάδα της Ειρήνης στον κόμβο Καλυδωνίας  και που ωστόσο  με ευθύνη την δημοτικής αρχής δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

episkepsis-ntountoulaki-se-choria-tis-dimotikis-enotitas-kolymvariou-6

Σήμερα κλιμάκιο του συνδυασμού μας θα επισκεφτεί τα χωριά Νεριανά, Νιο Χωριό, Ανώσκελη, Κακόπετρο, Παλαιά Ρούματα και Βουκολιές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση