Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί στη λεωφόρο Μουρνιών στα Χανιά, καθώς η 56χρονη οδηγός του ενός από τα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν στη μετωπική σύγκρουση, υπέκυψε στα τραύματά της.

Η σύγκρουση των δύο ΙΧ, η οποία σημειώθηκε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των δύο οδηγών. τα τραύματα όμως της άτυχης 56χρονης αποδείχθηκαν θανατηφόρα, καθώς παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν διασώστες στον τόπο του δυστυχήματος και οι γιατροί στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χανίων, η οδηγός δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε.

Από την πρώτη στιγμή στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και γιατρός του Εθνικού Κέντρου προκειμένου να παράσχουν επί τόπου τις πρώτες βοήθειες στους οδηγούς. Εξάλλου, συνδρομή πρόσφεραν τέσσερις πυροσβέστες που κατέφθασαν με δύο πυροσβεστικά οχήματα για τον απεγκλωβισμό των οδηγών από τα αυτοκίνητα αλλά και για την απομάκρυνση των συντριμμιών από το οδόστρωμα.

Άνδρες της Τροχαίας διερευνούν τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το νεότερο θανατηφόρο τροχαίο, ενώ προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή διεξαγόταν με δυσκολία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο Νοσοκομείο Χανίων παραμένει νοσηλευόμενος ο ηλικιωμένος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, ένας 80χρονος άνδρας η κατάσταση της υγείας του οποίου κρίνεται από τους γιατρούς σοβαρή, ωστόσο η ζωή του δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση