HomeCity GuideΤα YECTalks Heraklion 2019 ξεκινούν

Τα YECTalks Heraklion 2019 ξεκινούν

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η δράση είναι πρωτοβουλία του οργανισμού Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) στα πλαίσια ανάπτυξης του επιχειρηματικού οικοσυστήματος και πραγματοποιείται στην πόλη του Ηρακλείου, με την υποστήριξη του Πολύκεντρου Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου.

Σας περιμένουμε αυτή την Κυριακή 12/5/2019 στις 19:00 στο χώρο του Πολύκεντρου Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου.

Οι ομιλητές του πρώτου event θα είναι:

  • Η κα. Μπάκιντα Έβελυν, Ιδρύτρια της Chic Greek Gifts με εξειδίκευση στο Μαρκετινγκ. Θα μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες της τα μυστικά της γυναικείας επιχειρηματικότητας αλλά και την ιδέα πίσω από τον σχεδιασμό του απόλυτου premium δώρου που μυρίζει Ελλάδα.
  • Ο κ. Γεώργιος Μαλτεζάκης, Διδάκτωρ Ανθρωπολόγος, Επαγγελματίας Τουρισμού με ειδίκευση στο Γαστρονομικό Τουρισμό. Θα μας μιλήσει για το εγχείρημα του, το Μουσείο Κρητικής Γαστρονομίας, που έχει στόχο να δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες με βάση την κρητική γαστρονομία.

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των δράσεων του Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των δράσεων του Youth Entrepreneurship Club, ως hub καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Η αποστολή του Youth Entrepreneurship Club είναι να υποστηρίζει και να καθοδηγεί νέους ώστε να δημιουργούν εγχειρήματα με κοινωνικό ή οικονομικό αντίκτυπο (startups, παραδοσιακές ή κοινωνικές επιχειρήσεις)

Όραμα του οργανισμού, η δημιουργία κοιτίδων δημιουργικότητας και επιχειρηματικότητας μέσα στις πόλεις που θα αποτελέσουν έμπνευση και θα υποστηρίζουν νέους, ώστε να δημιουργούν θετικό κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο από την Ελλάδα για όλο τον πλανήτη.

Λίγα λόγια για τα YEC Talks – Inspirational Networking Experience

Τα YECTalks, αποτελούν ανοιχτές συζητήσεις με ανθρώπους της τοπικής αγοράς, στοχεύοντας στην ανάδειξη των ευκαιριών που υπάρχουν ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης αλλά και στην παρότρυνση της κοινότητας να αναπτύξει το επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Κρήτη.

Εδώ, θα συναναστραφειτε σε χαλαρό κλίμα επαγγελματίες της Τεχνολογίας, της Οικονομίας, του Τουρισμού και γενικά ανθρώπους με ανησυχίες και ιδέες, που δημιουργούν και ενδιαφέρονται για την τεχνολογία, το επιχειρείν και την προσφορά στην τοπική κοινωνία. Εδώ, οι συμμετέχοντες γίνονται “συνομιλητές”, εμπνέουν, παρακινούν και δικτυώνουν με στόχο την πραγματοποίηση της ιδέας ή απλά την ικανοποίηση της περιέργειας.

Ελάτε να κουβεντιάσουμε και να δημιουργήσουμε τους δεσμούς για μια καλύτερη κοινότητα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση