HomeΕΚΛΟΓΕΣΕπίσκεψη Ανδρουλάκη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Επίσκεψη Ανδρουλάκη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει των ευρωεκλογών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε ο Ευρωβουλευτής, Nίκος Ανδρουλάκης, με συνεργάτες του, την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019. Τον Ευρωβουλευτή υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Στάθης Κουτσοχήνας και οι κ.κ.  Γεώργιος Κουτσός Β΄ Αντιπρόεδρος, Πέτρος Σαμαράς, Γενικός Γραμματέας, Αναστάσιος Ντούγκας Ταμίας, Αντώνιος ΜΙκροπανδρεμένος και Βασίλειος Σιαπέρας, σύμβουλοι.

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.Θ. έθεσαν στον Ευρωβουλευτή, τα θέματα που απασχολούν τη δικαιοσύνη και το δικηγορικό σώμα τόσο σε εθνικό  όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο όπως Φ.Π.Α., ασφαλιστικές εισφορές, ανάγκη  προάσπισης του Κράτους Δικαίου σε κάθε μορφή του.

Επισημάνθηκε ο σημαντικός ρόλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μετά την αναβάθμιση των αρμοδιοτήτων του στην παραγωγή του Ενωσιακού Δικαίου γεγονός που καθιστά τις προσεχείς ευρωεκλογές πολιτικό γεγονός μεγάλης σημασίας

Ο κ. Ανδρουλάκης άκουσε με ενδιαφέρον και προσοχή τα θέματα που τέθηκαν, σημείωσε ότι οι επερχόμενες Ευρωεκλογές είναι κομβικής σημασίας για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της χώρας μας ειδικότερα και διαβεβαίωσε ότι, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, θα σταθεί αρωγός ώστε να συμβάλλει στο να επιτευχθούν οι στόχοι που θα αναβαθμίσουν το δικηγορικό λειτούργημα, προς όφελος τόσο του δικηγόρου όσο και του πολίτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση