HomeΕΚΛΟΓΕΣΕκδήλωση της «Ανυπόταχτης Κρήτης» στο Ρέθυμνο

Εκδήλωση της «Ανυπόταχτης Κρήτης» στο Ρέθυμνο

Την ερχόμενη Δευτέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου, στο εργατικό κέντρο Ρεθύμνου στις 18:00, το περιφερειακό σχήμα της «Ανυπόταxτης Κρήτης – Αντικαπταλιστικής Αριστερής Παρέμβασης» πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πιαγκαλάκη Γιώργο και θέμα: «Η Κρήτη στη δίνη της καταστροφικής καπιταλιστικής ανάπτυξης».

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τις πλάτες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ,  συναινεί στα σχέδια του ντόπιου και διεθνούς κεφαλαίου για αλλοίωση του νησιού, συμμετέχει στη «δημοπρασία» δημοσίων χώρων, παραλιών και πάρκων οδηγώντας τα προς την πλήρη ιδιωτικοποίηση – τουριστικοποίηση τους. Ταυτόχρονα υπογράφει ώστε το φυσικό περιβάλλον να καταστρέφεται στο όνομα της «πράσινης οικονομίας» και τις ΒΑΠΕ, οι εύφορες κοιλάδες και τα θαλάσσια οικόπεδα να περνούν στα χέρια κολοσσών πολυεθνικών για δημιουργία αεροδρομίων και βάσεων εξορύξεων υδρογονανθράκων. Με όλα αυτά ως παρακαταθήκη σχεδίων, βγαίνουν περήφανα τα κυβερνητικά στελέχη και οι εκπρόσωποί τους στο «τοπικό κράτος», να μιλήσουν για ανάπτυξη και να καυχηθούν για τον πλούτο που έχει το νησί.

Απέναντι σε αυτά τα σχέδια επιβολής, οι αγωνιστές και αγωνίστριες της Ανυπότακτης Κρήτης καλούμε τη νεολαία, μαθητές και φοιτητές, τον κόσμο της εργασίας σε μαζική κινηματική συσπείρωση και αγώνα για αποκάλυψη της ταξικής ουσίας των σχεδίων τους και της διαπλοκής του τοπικού πολιτικού συστήματος, αγώνα για υπεράσπιση των κατοίκων και του περιβάλλοντος, βάζοντας μπροστά τις εργατικές   λαϊκές διεκδικήσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση