HomeΕΚΛΟΓΕΣΣυνάντηση με εργαζομένους στη ΔΕΥΑΡ πραγματοποίησε ο Θοδωρής Νίνος

Συνάντηση με εργαζομένους στη ΔΕΥΑΡ πραγματοποίησε ο Θοδωρής Νίνος

Συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξής του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑ Ρεθύμνου βρέθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Ρεθύμνου, Θοδωρής Νίνος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης «Ρέθυμνο Αξίζεις». Η επίσκεψη αποτελεί μέρος μια σειράς επαφών που αποσκοπούν στην ενημέρωση των αρμόδιων φορέων αναφορικά με τους άξονες, τις θέσεις και τις προτεραιότητες του ίδιου και της δημοτικής παράταξης πάνω σε ζητήματα κομβικής σημασίας για την επόμενη μέρα στο Δήμο Ρεθύμνου.

Κατά την συνάντηση αναπτύχθηκαν ζητήματα αναφορικά με την ομαλή λειτουργία της ΔΕΥΑΡ, ζητήματα οργάνωσης και υποστελέχωσης της επιχείρησης, ζητήματα ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, καθώς και λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση αναφορικά με την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης και των οικισμών.

Από τη μεριά του ο Θοδωρής Νίνος ανέπτυξε το σχεδιασμό της Δημοτικής Παράταξης «Ρέθυμνο Αξίζεις» για να λειτουργήσει η ΔΕΥΑΡ ως μοχλός ανάπτυξης, αποδίδοντας τα μέγιστα στην κοινωνία και εξασφαλίζοντας παράλληλα την βιωσιμότητα της επιχείρησης.

Επιπρόσθετα, ο Θοδωρής Νίνος επεσήμανε την σημασία να υλοποιηθούν άμεσα αποχετευτικά έργα στους οικισμούς του Δήμου, να αποπερατωθεί το έργο αποχέτευσης στο ανατολικό παραλιακό μέτωπο της Δημοτικής Ενότητας Αρκαδίου, να αντικατασταθούν όπου υφίστανται σωληνώσεις αμιάντου στο δίκτυο ύδρευσης και να διαχωριστεί το δίκτυο ύδρευσης από αυτό της άρδευσης. Υπογραμμίζοντας την δέσμευση του για διαρκή ουσιαστική επαφή και συνεργασία μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης. Θέτοντας τις βάσεις για ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον με έμφαση στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Ασημίνα Κεφαλά Κονδυλά, Βαγγέλης Γαβαλάς, Βούλα Μαρινάκη, Γιάννης Λελεδάκης, Γιώργος Βαλαρής, Γιώργος Μυριοκεφαλιτάκης, Γιώργος Φανουργακης, Ειρήνη Παπαδόσηφου, Μανώλης Φουρφουλάκης, Μαρία Μαρκυδάκη Θωμαδάκη, Μιχάλης Βάμβουκας, Μποτόνης Μποτονάκης, Νίκος Ρεϊζάκης, Ντίνος Φραγκάκος, Παναγιώτης Βροντάκης, Ρένια Τσιχλάκη, Σταύρος Μυλωνάς, Τζένη Μαραθιανού Καμπουράκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση