HomeΕΚΛΟΓΕΣΕπίσκεψη Κουράκη σε υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου

Επίσκεψη Κουράκη σε υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου

Άκουσε τα προβλήματα και τις ιδέες υπηρεσιακών στελεχών και πολιτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επισκέψεις σε υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου πραγματοποίησε σήμερα ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» κ. Γιάννης Κουράκης, συνοδευόμενους από υποψηφίους του Συνδυασμού.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε οικονομικές και διοικητικές υπηρεσίες, την Πολεοδομία, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών και την Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη, όπου άκουσε τα προβλήματα και τις ιδέες των υπηρεσιακών στελεχών αλλά και των πολιτών που ήταν παρόντες, ενώ τους διαβεβαίωσε ότι την επομένη των εκλογών θα δουλέψουμε όλοι μαζί με ενότητα και το καλό της πόλης.

Στήριξη στους εργαζόμενους του Δήμου

Ο κ. Κουράκης σημείωσε πως στο Δήμο εργάζεται ένα εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό που έχει διάθεση προσφοράς, πλούτο ιδεών και αγάπη για την πόλη μας. Επεσήμανε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τους εργαζόμενους του Δήμου με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες όπως η αναβάθμιση των υποδομών πληροφορικής, η βελτίωση των συνθηκών εργασίας και των εργασιακών σχέσεων.

Το Ηράκλειο να γυρίσει σελίδα

Τέλος, ο Γιάννης Κουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η πόλη μας πρέπει να γυρίσει σελίδα. Έχει στρατηγικά πλεονεκτήματα που μπορούμε να αξιοποιήσουμε με σχέδιο και αποφασιστικότητα. Πρέπει να πάμε ξανά μπροστά και με γνώμονα την ιστορία μας, να είναι θετικό το ισοζύγιο για το μέλλον».

Διαφήμιση
Διαφήμιση