Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου θα καθίσει στις 2 Ιουλίου, ο 60χρονος που δολοφόνησε άγρια την 53χρονη πρώην νύφη του, Μαρίνα Τζωρμπατζάκη στην περιοχή των Δειλινών.

Με βάση το παραπεμπτικό βούλευμα ο 60χρονος κατακρεούργησε την πρώην νύφη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε βρασμό ψυχικής ορμής αλλά ούτε και ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών (αλκοόλ και χασίς).

Ναι μεν έκανε χρήση τέτοιων ουσιών, ωστόσο αυτό έγινε την προηγούμενη νύχτα με τον δράστη να πέφτει για ύπνο. Εκτιμάται λοιπόν ότι το πρωί που ξύπνησε και πήρε το κουζινομάχαιρο, είχε επίγνωση της κατάστασης.

Στην δίκη έχουν κληθεί να καταθέσουν τα παιδιά της άτυχης 53χονης,οι γείτονες που άκουσαν τον καβγά και ειδοποίησαν την αστυνομία αλλά και αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Το… μοιραίο πρωινό

Όλα συνέβησαν στις 7 το πρωί της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου όταν η άτυχη γυναίκα πήγε στην καφετέρια που διατηρεί η κόρη της στα Δειλινά Ηρακλείου.

Εκεί την περίμενε ο 60χρονος πρώην κουνιάδος της – αδερφός του πρώτου συζύγου της. Εκείνος μόλις την είδε την πλησίασε κι άρχισε να επιτίθεται φραστικά εναντίον της.

Τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν με τον 60χρονο να βγάζει ένα μαχαίρι και να της καταφέρνει δεκάδες μαχαιριές – οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 40 περίπου στο σύνολο – στην κοιλιά και στον λαιμό μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών.

Στη συνέχεια την άφησε αιμόφυρτη στο έδαφος, μπροστά από την καφετέρια, ανέβηκε στην μοτοσικλέτα του κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στις 9.15 το πρωί ενώ βρήκαν και το μαχαίρι με το οποίο δολοφόνησε την άτυχη Μαρίνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση