HomeΕΛΛΑΔΑΗ απάντηση του Πολάκη στον Μητσοτάκη και οι… μαντινάδες

Η απάντηση του Πολάκη στον Μητσοτάκη και οι… μαντινάδες

Θέλησε να απαντήσει στον πρόεδρο της Ν.Δ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προς το τέλος της ομιλίας του στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης θέλησε να απαντήσει στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Θα κλείσω με μία κουβέντα μόνο. Δεν μπορώ να μην απαντήσω. Διαβάζω τι είπε ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του τη Δευτέρα. ¨Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνω στα Σφακιά από μικρός. Έχω πολλούς φίλους. Ποιος σας είπε ότι οι Σκαφιανοί, οι Χανιώτες, οι Κρητικοί είναι σαν τον Πολάκη; Και τι σχέση έχει η κρητική λεβεντιά και περηφάνια με έναν θρασύδειλο πολιτικό τραμπούκο;¨».

Συνέχισε ο κ. Πολάκης: «Τους τραμπούκους να τους ψάξει στην παρέα του κουμπάρου του. Πρώτον. Δεύτερον. Μπορεί να έχει πάει στα Σφακιά, όμως, για να καταλάβεις τον ψυχισμό πρέπει να έχεις δει το ηλιοβασίλεμα ανάμεσα στη Γαύδο και στα Σφακιά. Πρέπει να έχεις περπατήσει στη Μαδάρα, να έχεις κάτσει σε μητάτο με βοσκούς, να έχεις φάει γιαούρτι μόλις βγαίνει από το καζάνι. Τότε μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει ανθρωπιά, λεβεντιά, φιλότιμο, αξιοπρέπεια, αυτό που κουβαλάει αυτός ο κόσμος στο DNA του. Εγώ αυτά κουβαλώ. Γι’ αυτό τα νιώθω, γι’ αυτό ζω με αυτόν τον τρόπο».

Ο Παύλος Πολάκης έκλεισε την ομιλία του με δύο μαντινάδες.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=pCabikMqzcg

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση