HomeHL-9Θαύμα – Θαύμα! Καθάρισε το παλιό ΚΤΕΛ ο δήμος Ηρακλείου

Θαύμα – Θαύμα! Καθάρισε το παλιό ΚΤΕΛ ο δήμος Ηρακλείου

Μετά από δημοσίευμα του cretapost

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θαύμα – Θαύμα! Ο δήμος Ηρακλείου αποφάσισε να προχωρήσει στην καθαριότητα του χώρου που στεγαζόταν το παλιό υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Πρόκειται για έναν χώρο που τους τελευταίους μήνες είχε εγκαταλειφθεί εντελώς από τους αρμόδιους φορείς με αποτέλεσμα να είχε μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο ενώ αρκετοί ήταν και οι άστεγοι που είχαν στήσει σκηνές κι έμεναν στην περιοχή.

 

Μάλιστα, από τον συγκεκριμένο χώρο – που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το κέντρο του Ηρακλείου – περνάνε καθημερινά δεκάδες τουρίστες καθώς εκεί βρίσκεται πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης.

1

2

Τώρα, όποιος πιστεύει ότι η δημοτική αρχή πήρε μόνη της την πρωτοβουλία και προχώρησε στον καθαρισμό της περιοχής τότε – λυπούμαστε που θα σας το αναφέρουμε αλλά – «πλανάται πλάνην οικτρά».

Η συγκεκριμένη κίνηση προήλθε μετά από δημοσίευμα του cretapost όταν ένας αναγνώστης έστειλε φωτογραφίες αποτυπώνοντας την αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο.

59849441_863586890670968_2050152275959087104_n

Μάλιστα, ο ίδιος ο αναγνώστης έστειλε σήμερα νέες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται πως τα πάντα… λάμπουν και αναρρωτιέται παράλληλα «γιατί πρέπει να τρέχουμε στα ΜΜΕ για να λύνονται τα προβλήματα;»!

Δυστυχώς, απάντηση στην ερώτηση του αναγνώστη δεν έχουμε,

Διαφήμιση
Διαφήμιση