HomeΕΛΛΑΔΑΘεοχαρόπουλος: Βάζω πλάτη στα δύσκολα

Θεοχαρόπουλος: Βάζω πλάτη στα δύσκολα

Θα είναι υποψήφιος με σταυρό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις προσεχείς εθνικές εκλογές εξέφρασε ο νέος υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος, προαναγγέλλοντας ότι ο ίδιος θα είναι υποψήφιος με σταυρό και όχι στο ψηφοδέλτιο του Επικρατείας.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον Ρ/Σ News 24/7, σχολίασε αρχικά τις αντιδράσεις απέναντι στο σχηματισμό της Προοδευτικής Συμμαχίας από ΚΙΝΑΛ και ΝΔ.

«Τους ενοχλεί η Προοδευτική Συμμαχία γιατί βλέπουν ότι ανασυγκροτείται ο χώρος» τόνισε ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, χαρακτηρίζοντας στρατηγικής σημασίας τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ κόντρα στις συντηρητικές πολιτικές και την Ακροδεξιά.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Τουρισμού σημείωσε ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι ονειρεύονται «όχι αυτοδυναμία, αλλά πρωτιά στις κάλπες» και κατήγγειλε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ότι έχουν ήδη συμφωνήσει να συγκυβερνήσουν σε περίπτωση νίκης της ΝΔ στις εκλογές, δίχως αυτοδυναμία.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος έκανε λόγο μάλιστα για στρατηγική σύμπλευση των δυο κομμάτων σε όλα τα φλέγοντα και μη θέματα.

Με σταυρό, όχι στο Επικρατείας

Ερωτηθείς για τη δική του συμμετοχή στις προσεχείς εκλογές, ο κ. Θεοχαρόπουλος δήλωσε ότι δεν θα τοποθετηθεί στο Επικρατείας και πως θα είναι υποψήφιος με σταυρό.

«Εγώ βάζω πλάτη στα δύσκολα» σχολίασε στη συνέχεια, υποστηρίζοντας ότι το 2013 άφησε την καρέκλα όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ. «Σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν μάθει να αφήνουν την καρέκλα» είπε και προσέθεσε:

«Τότε, μετά το μαύρο στην ΕΡΤ, κάποιοι έγιναν υπουργοί του Σαμαρά. Η Φώφη Γεννηματά έγινε υπουργός του Σαμαρά».

 «Μετρ» των μεταγραφών ο Μητσοτάκης

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ως «μετρ των μεταγραφών στη Βουλή».

Ειδικότερα μίλησε για «γαλάζιες» μετεγγραφές εν αναμονή υπουργών, που άλλαξαν -όπως είπε- τη θέση τους στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στην ερώτηση, τέλος, για την ημέρα που δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είπε ότι «έχουν αλλάξει πολλά από τότε», αναφέροντας ενδεικτικά το κυβερνητικό διαζύγιο με τον Καμμένο, την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ και το άνοιγμα Τσίπρα στην Κεντροαριστερά -εν όψει εκλογών.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση