HomeHL-CultureEurovision 2019: Πέφτουν στα στοιχήματα Ελλάδα και Κύπρος

Eurovision 2019: Πέφτουν στα στοιχήματα Ελλάδα και Κύπρος

Ποια χώρα ανεβαίνει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρά τις θετικές εντυπώσεις στις πρώτες τους πρόβες, τόσο η Τάμτα, όσο και η Κατερίνα Ντούσκα χάνουν έδαφος στις προβλέψεις των γραφείων στοιχημάτων για τη Eurovision.

Αλλαγές έπειτα από αρκετές ημέρες στην κατάταξη των συμμετοχών που διαγωνίζονται στον 64 διαγωνισμό της Eurovision, δίνουν τα στοιχήματα. Αλλαγές που δυστυχώς δεν ευνοούν την ελληνική και την κυπριακή συμμετοχή που βρίσκονται στο Τελ Αβίβ και θα ξεκινήσουν τον διαγωνισμό την ερχόμενη Τρίτη στον Α’ Ημιτελικό.

Ετσι, η Τάμτα και το Replay υποχώρησε δύο θέσεις στις προβλέψεις των γραφείων στοιχημάτων και βρίσκεται πλέον στην 9η θέση. Αντίστοιχα, το Better Love και η Κατερίνα Ντούσκα βρίσκεται μια θέση χαμηλότερα στη 10η θέση, στις προβλέψεις για τον νικητή της Eurovision.

Πτώση για Ελλάδα, Κύπρο και Ελβετία στη Eurovision

Οι συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου ψηφίστηκαν από τους φανατικούς της Eurovision ως οι καλύτερες για τις δύο πρώτες μέρες των δοκιμαστικών το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, οι συνεχείς εμφανίσεις συμμετοχών τις τελευταίες ημέρες και η παρουσία των καλλιτεχνών στο Τελ Αβίβ φαίνεται πως αλλάζουν τους συσχετισμούς.

Θεαματική βουτιά και για τη συμμετοχή της Ελβετίας, που βρισκόταν μέσα στις τρεις επικρατέστερες για τη νίκη στη Eurovision και σήμερα κατατάσσεται στην έκτη θέση των στοιχημάτων. Ο Λούκα Χάνι κατηγορήθηκε έντονα μετά την πρώτη του πρόβα για αντιγραφή της χορογραφίας και των γραφικών της Ελένης Φουρέιρα και του Fuego, κάτι που όπως φαίνεται του στοίχισε στην κατάταξη ως αυτή την ώρα.

Οι χώρες που από αουτσάιντερ έγιναν φαβορί

Αντίθετα, θεαματική είσοδο στις πρώτες πέντε καλύτερες συμμετοχές της φετινής Eurovision κάνει το Αζερμπαϊτζάν, που από χτες φιγουράρει στην τέταρτη θέση. Πιο ψηλά, μέσα στην τριάδα και η Ιταλία, που δεν έχει ωστόσο κάνει ακόμη την πρόβα της στη σκηνή του Τελ Αβίβ.

Τέλος, ανοδικά κινείται και το τραγούδι της Μάλτας, Chameleon, που κέρδισε τις εντυπώσεις με το εύθυμο χορευτικό και την αλλαγή στα χρώματα όσων φορούν οι χορευτές την ώρα του τραγουδιού στη σκηνή της Eurovision.

Σταθερά πρώτες για τη νίκη στη Eurovision παραμένουν οι συμμετοχές της Ρωσίας (2η) και της Ολλανδίας που φιγουράρει πρώτη από το πρώτο λεπτό που αποκαλύφθηκαν όλα τα φετινά τραγούδια που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στο Τελ Αβίβ.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση