HomeΕΚΛΟΓΕΣΔύο ακόμη γυναικείες εκπροσωπήσεις στο ψηφοδέλτιο Ζερβού

Δύο ακόμη γυναικείες εκπροσωπήσεις στο ψηφοδέλτιο Ζερβού

Η Ελένη Τσαμπανάκη και η Κατερίνα Δετοράκη διεκδικούν την ψήφο των κατοίκων του Αγίου Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Ελένη Τσαμπανάκη.

«Γεννήθηκα την Πρωτομαγιά του 1966.

Τα 10 πρώτα χρόνια της ζωής μου τα έζησα στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Στη συνέχεια επέστρεψα στον Άγιο Νικόλαο.

Τελείωσα το Γενικό λύκειο Αγίου Νικολάου και στην συνέχεια σπούδασα στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων.

Τώρα είμαι συνταξιούχος του Υπουργείου Πολιτισμού.

Είμαι μητέρα τριών παιδιών.

Κατά το διάστημα της σχολικής τους φοίτησης διετέλεσα Πρόεδρος & Γραμματέας  του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων τόσο στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου όσο και στο Γενικό Λύκειο & το ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου.

Εδώ και 4 χρόνια είμαι Γραμματέας στον σύλλογο τριτέκνων Νομού Λασιθίου.

Η αγάπη μου για τον τόπο μας  και η διάθεση για προσφορά στους συμπολίτες μου με ώθησαν να δεχτώ την πρόταση του νυν δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού για να συμμετέχω στον συνδυασμό Δικαίωμα στην Πόλη.»

Υποψήφια και η Κατερίνα Δετοράκη

katerina-detorakh

Στη γραπτή της δήλωση με την οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό «Δικαίωμα στην πόλη» η Κατερίνα Δετοράκη αναφέρει:

«Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο, όπου και ολοκλήρωσα τις βασικές μου σπουδές. Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Lumnaj και έχω δύο παιδιά, την Ελίζα και τον Θωμά.

Είμαι κάτοχος πτυχίων τεσσάρων ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρώσικα), ενώ τα τελευταία είκοσι χρόνια δραστηριοποιούμαι επιτυχώς στον ξενοδοχειακό τομέα.

Έχω θητεύσει ως πρόεδρος αλλά και ως μέλος κατ’ επανάληψη σε συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του δήμου μας, αλλά και στην Ένωση Γονέων Αγίου Νικολάου.

Συμμετέχω για δεύτερη φορά στον συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη, με επικεφαλής τον Αντώνη Ζερβό, επιθυμώντας να προσφέρω εθελοντικά σε κάθε δράση που αναλαμβάνεται στην πόλη προς όφελος κυρίως των ντόπιων αλλά και των φιλοξενούμενων σε αυτήν.

Συμμετέχω, γιατί μόνο με την συνδρομή όλων, μπορούμε να οραματιστούμε και να δημιουργήσουμε τον Δήμο που μας αξίζει!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση