HomeΚΟΣΜΟΣ12χρονη αυτοκτόνησε αφού είδε δημοφιλή σειρά του Netflix

12χρονη αυτοκτόνησε αφού είδε δημοφιλή σειρά του Netflix

Έγραψε τους δικούς της έξι λόγους που ήθελε να πεθάνει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

12χρονο κορίτσι αυτοκτόνησε αφού παρακολούθησε δραματική σειρά του Netflix, αφήνοντας μια λίστα από έξι λόγους που έπρεπε να αφαιρέσει τη ζωή της.

Η μικρή Jessica Scatterson είχε πει στη μητέρα της ότι έβλεπε τη δημοφιλή σειρά του Netflix, που αφορούσε μία έφηβη που αυτοκτόνησε αφήνοντας πριν μια καταγραφή 13 λόγων που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Η τραγική μητέρα της Jessica, Rachael Warburton, 33 ετών, δήλωσε στη Μirror, ότι η κόρη της έβλεπε με τις φίλες της τη σειρά και έγραψε τους δικούς της έξι λόγους που ήθελε να πεθάνει.

Εργαζόμενος στην Κοινωνική Υπηρεσία του Leigh, συμπλήρωσε: «Η σειρά πρέπει να απαγορευθεί. Η κόρη μου που παρακολουθεί τη σειρά, μου είπε ότι δίνει ιδέες στα παιδιά για να κάνουν κακό στον εαυτό τους. Οι γονείς πρέπει να προειδοποιήσουν τα παιδιά τους και να μην τα αφήσουν να δουν τη σειρά».

Οι φίλοι της Jessica κάλεσαν την αστυνομία όταν μετά από μία ανάρτηση της μικρής που τη συνόδευε το RIP. Οι αστυνομικοί βρήκαν τη 12χρονη στο δωμάτιό της, στο Warrington του Cheshire, απαγχονισμένη, δυο μέρες πριν τα 13α γενέθλιά της.
2

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση