HomeΕΛΛΑΔΑΝΔ για τις σκαφάτες διακοπές Τσίπρα

ΝΔ για τις σκαφάτες διακοπές Τσίπρα

Το τερμάτισε, ξεδιάντροπα υποκριτής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ο ηγέτης της πρώτης φοράς Αριστερά το τερμάτισε» σχολιάζει η ΝΔ την επιβεβαίωση της Κατερίνας Παναγοπούλου ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε διακοπές στο σκάφος του τεθνεότος συζύγου της, Περικλή Παναγόπουλου.

«Η Ν.Δ. απέφυγε να τοποθετηθεί για τις μυστικές διακοπές του Αλέξη Τσίπρα αναμένοντας από τον πρωθυπουργό να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φωτογραφίες που τον εμφάνιζαν κρυπτόμενο σε μια υπερπολυτελή θαλαμηγό λίγες μέρες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι»τονίζει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Η επιβεβαίωσή τους ήρθε τελικά από την ιδιοκτήτρια του πολυτελούς σκάφους κ. Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία αποκάλυψε ότι ο εκλιπών σύζυγός της του το δάνεισε μυστικά (!) για να ξεκουραστεί από την εθνική τραγωδία», προσθέτει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και καταλήγει: «Ο ηγέτης της πρώτης φοράς Αριστερά το τερμάτισε. Η ξεδιάντροπη υποκρισία κ. Τσίπρα που παριστάνει ότι πολεμά τις ελίτ και κάνει δωρεάν διακοπές με τα κότερά της δεν έχει προηγούμενο. Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση