HomeHL-SportsO Απόλλων Λάρισας νίκησε με 1-0 στη Νέα Αλικαρνασσό τον Ηρόδοτο

O Απόλλων Λάρισας νίκησε με 1-0 στη Νέα Αλικαρνασσό τον Ηρόδοτο

Οριστικός υποβιβασμός για την ομάδα της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί να έκανε το καθήκον του ο Απόλλωνας Λάρισας την Κυριακή  στη Νέα Αλικαρνασσό με αντίπαλο τον Ηρόδοτο, τον οποίο κέρδισε με 1-0, ωστόσο η ομάδα της Φιλιππούπολης δεν πανηγυρίζει την κατάκτηση της 2ης θέση της FootballLeague, μετά το πέρας των 30 αγωνιστικών.

Η τιμωρία με αφαίρεση βαθμών έριξε τον Απόλλωνα στην τρίτη θέση και έτσι εκείνος που κατέλαβε τη δεύτερη είναι ο Πλατανιάς, που θα παίξει μπαράζ για την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα με την ομάδα που θα προκύψει το βράδυ.

Το ίδιο μουντό και ακόμα χειρότερο ήταν το κλίμα στον Ηρόδοτο, στον οποίο επίσης υπάρχει αφαίρεση βαθμών, αλλά έχασε και κάθε ελπίδα με μια έφεση να αλλάξει τα πράγματα και έτσι ο υποβιβασμός του είναι οριστικός.

Τη διαφορά ο Λουκάο

Η αλήθεια είναι ότι οι δύο ομάδες μπήκαν εντελώς ανόρεκτες στο παιχνίδι. Το α’ ημίχρονο θα καταγραφεί ως ένα από χειρότερα στη φετινή Β’ Εθνική.

Καμία φάση από τις δύο ομάδες και η μοναδική… υποψία ευκαιρίες ήρθε κατά λάθος για τον Ηρόδοτο. Ήταν η εκτέλεση φάουλ του Νύκταρη στο 28’ και ενώ πήγαινε για γέμισμα στην περιοχή ο δυνατός αέρας άλλαξε πορεία στην μπάλα και πέρασε λίγο πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.

Μάλιστα, αυτή η φάση είναι και η μοναδική σε όλο το ματς που ανησύχησε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας.

Με τόση απογοήτευση και από τις δύο ομάδες, ο προπονητής των φιλοξενούμενων αποφάσισε να ρίξει στον αγώνα τον Πολέτο, ο οποίος πράγματι προσέδωσε σπιρτάδα και έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ μέσα σε ένα λεπτό. Ωστόσο, τόσο στο 55’, όσο και στο 56’ αστόχησε.

Τελικά τη διαφορά την έκανε ο Λουκάο, ο οποίος πήρε μία φορά την μπάλα σωστά και στο 67’ μπήκε στην περιοχή και πλασέ διαμόρφωσε το 0-1 για τον Απόλλωνα Λάρισας.

Τα υπόλοιπα λεπτά πέρασαν βασανιστικά για όλους και στην ουσία περίμεναν να τελειώσει το παιχνίδι.

Ο διαιτητής Αγγελάκης (Μακεδονίας) είχε εύκολο έργο, όπως και οι βοηθοί του, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και Τυριακίδης (Μακεδονίας).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (ΓιώργοςΛυρώνης): Κασμερίδης, Τουγλής, Ανδρέου, Ζιώγας (λ.τρ. 66’ Δαμιανάκης), Αργκιλέσι, Νύκταρης, Γκούφας, Ζαμπορόφκσι, Αμαραντίδης, Κασαπάκης, Πίντο (λ. τρ. 74’ Κλινάκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Ράμος, Καρατάσιος, Λουκάο (73’ Γαρυφαλλόπουλος), Καμπέρης, Γκουντρουμπής, Αγιώτης, Μπιμάϊ, Κεντέζι (46’ Πολέτο), Λίταινας (78’ Κοντοθανάσης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση