HomeΚΡΗΤΗΉταν προετοιμασμένοι για «χάι» διακοπές

Ήταν προετοιμασμένοι για «χάι» διακοπές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σ’ ένα σακίδιο ήταν όλα όσα ήθελαν για να περάσουν τις διακοπές τους στην Κρήτη. Πρόκειται για ένα ζευγάρι 24 χρονών και οι δύο που αποφάσισαν να επισκεφτούν τα Χανιά και να περάσουν μέρες αξέχαστες. Οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές όμως είχαν άλλα σχέδια.

Το ζευγάρι έφτασε στη Σούδα με το πλοίο και σε έλεγχο που διενήργησαν άνδρες του γραφείου ασφαλείας του λιμενικού με τη συμμετοχή αστυνομικού σκύλου βρέθηκαν στο σακίδιό τους δύο νάιλον συσκευασίες συνολικού βάρους 2 κιλών και 28 γραμμαρίων με χασίς ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν ένας ναργιλές και κολομβιανά μανιτάρια.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Λιμεναρχείου:

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε στην 24χρονη, με τον κατάπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βρέθηκαν εντός σακιδίου ταξιδίου, δύο (02) νάιλον συσκευασίες με αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους δύο κιλών και 28 γραμμαρίων (2.028 gr).

Στην συνέχεια προσήλθε ο 24χρονος για να παραλάβει την ανωτέρω με την οποία διαμένουν μαζί. Οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν και ακολούθησε νομότυπη κατοίκον έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού όπου κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ανευρέθηκαν τα κάτωθι:

α) ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης ,

β) ένα μεταλλικό κυτίο με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης ,

γ) ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε κολομβιανά «μαγικά μανιτάρια» σε ανάπτυξη,

δ) μία θήκη με ένα γυάλινο ναργιλέ με πλήρη παρελκόμενα με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και

ε) δεκατρείς συσκευασίες χαρτάκια στριφτού τσιγάρου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες – πειστήρια καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

NARKOTIKA2

Διαφήμιση
Διαφήμιση