HomeΚΡΗΤΗΤα YEC talks στο Ηράκλειο

Τα YEC talks στο Ηράκλειο

Την Κυριακή 12 Μαΐου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία πέντε χρόνων στον ευρύτερο χώρο της Κρήτης, ο οργανισμός Youth Entrepreneurship Club συστήνεται στο κοινό του Ηρακλειου με την διοργάνωση των YEC Talks σε συνεργασία με το Πολυκέντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.

Αρχής γενομένης από την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, εκφράζοντας τη φιλοδοξία να παγιωθεί η διοργάνωση ενός τέτοιου event στην πόλη κάθε μήνα. Πρόκειται για μια διαδραστική εμπειρία ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και δικτύωσης του επιχειρηματικού κόσμου της τοπικής κοινωνίας.

Προσκεκλημένοι είναι όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τη καινοτομία, την νεοφυή επιχειρηματικότητα και τις νέες τεχνολογίες, έννοιες αλληλένδετες στη σημερινή πραγματικότητα της αγοράς.

Οι ομιλίες δίνονται από επαγγελματίες και επιχειρηματίες του χώρου, ακαδημαϊκούς, πρόσωπα του δημόσιου βίου, από φοιτητές και ερευνητές που έχουν εμπειρία, πάθος για το αντικείμενο τους και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί με άλλους ενδιαφερόμενους.

Το σημαντικότερο απ’ όλα όμως, είναι ότι τα YEC talks δεν είναι ακόμη μια σειρά από απρόσωπες -και βαρετές ίσως- ομιλίες, είναι μια πολύτιμη ευκαιρία που δίνεται στον πολίτη να έρθει σε ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους που αποτελούν την επιχειρηματική κοινότητα του τόπου που διαμένει.

Κι αυτό γιατί, μετά το πέρας κάθε ομιλίας, προβλέπεται διεπίδραση του κοινού με τους ομιλητές, σε φιλικό κλίμα και η πραγματοποίηση εποικοδομητικού διαλόγου, κατά τον οποίο οι μεν ομιλητές θα λαμβάνουν καίρια ανατροφοδότηση και το δε κοινό θα λύσει απορίες και θα γνωρίσει εκ των έσω τον χώρο δραστηριοποίησης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Εδώ οι ομιλητές μιλούν από το ίδιο επίπεδο, παρακινούν και δικτυώνουν το κοινό με βασικό στόχο να εμπνεύσουν τους νέους που έχουν ανήσυχες ιδέες και να αποδείξουν πως ο καθένας μπορεί με επιμονή και σκληρή δουλειά να παράξει αξία από το μηδέν, πραγματοποιώντας τα όνειρά του.

Η πρώτη ανοιχτή συζήτηση YEC talks στο Ηράκλειο Κρήτης είναι γεγονός! Σας περιμένουμε την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, Αίθουσα Ανδρόγεω, για να ανταλλάξουμε ιδέες που μας αφορούν και μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον σχετικά με τη Τεχνολογία και το Επιχειρείν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση