HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτον Πύργο η πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής

Στον Πύργο η πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής

Με ομιλητές υποψήφιους ευρωβουλευτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε, χτες Παρασκευή 03.05.2019, στον Πύργο Μονοφατσίου, η πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής με θέμα «Ευρωεκλογές 2019- Πολιτικό Πλαίσιο, Διακήρυξη Κινήματος Αλλαγής». Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, Βούλα Γεωργάκη και Μανώλης Κατριαδάκης, και ο Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων, Μανόλης Κοκοσάλης, ενώ σε αυτή παραβρέθηκαν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων και όμορων Δήμων.

pyrgos-kinal2

Οι ομιλητές στις τοποθετήσεις τους περιέγραψαν την σημασία των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου για το μέλλον της Ευρώπης, αλλά και για την ζωή όλων μας. Αφού στην Ευρωπαϊκή Ένωση αποφασίζεται περίπου το 75% των νόμων και των κανονισμών που διέπουν και επηρεάζουν την οικονομική ζωή και την καθημερινότητα μας.

Ταυτόχρονα, έθεσαν ξεκάθαρα το δίλημμα, ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής, για μια προοδευτική στροφή στην Ευρώπη και οριστική ρήξη με τις πολιτικές λιτότητας. Ή ψήφο στις δύο μορφές της συντήρησης, τη νέα δεξιά που εκπροσωπεί ο Αλέξης Τσίπρας και την παλιά δεξιά που εκπροσωπεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για κοινωνική στασιμότητα και διαρκή παραγκωνισμό της χώρας και των εθνικών της συμφερόντων.

pyrgos-kinal3

Η εκδήλωση έκλεισε με παρεμβάσεις πολιτών, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, αναδεικνύοντας τις μεγάλες διαφορές του Κινήματος Αλλαγής, τόσο με την δεξιά – σταθερό ιδεολογικό μας αντίπαλο – όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με την οικονομία-παραγωγή, το κοινωνικό κράτος και την δημόσια διοίκηση.

Το Κίνημα Αλλαγής έχει θέσει ως πρόταγμα του το «Σχέδιο Ελλάδα». Ένα σύνολο πολιτικών και θεσμικών αλλαγών, που ενισχύουν μια ισόρροπη και βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, διασφαλίζοντας παράλληλα, δικαιοσύνη σε μια κοινωνία συνοχής.

pyrgos-kinal4

Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει και δεν καταλαβαίνει πως μπορεί να παραχθεί νέος πλούτος, ώστε να βελτιωθεί η προοπτική όλων. Και δεν μπορεί να αντισταθεί στην αναξιοκρατία, τον πελατειασμό και την συναλλαγή, που γεννούν ανοχή στην ανομία και ανισότητα. Ενώ, η Ν.Δ. δεν πιστεύει ότι το αποτέλεσμα της ανάπτυξης πρέπει να μοιράζεται δίκαια, θεωρώντας τις κοινωνικές ανισότητες ως «φυσικό φαινόμενο», και δεν θέλει να συγκρουστεί με την παρασιτική οικονομία και τα καρτέλ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση