HomeΚΡΗΤΗΣτην ανανέωση οχημάτων προχωρά ο δήμος Αγίου Νικολάου

Στην ανανέωση οχημάτων προχωρά ο δήμος Αγίου Νικολάου

Στον τομέα της καθαριότητας και την εκτέλεση εργασιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο δήμος Αγίου Νικολάου, υπερβαίνοντας τον «σκόπελο» της γραφειοκρατίας, προχώρησε στην ανανέωση και συμπλήρωση των επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων του δήμου, στην προσπάθεια που καταβάλλεται ήδη από την αρχή της δημοτικής περιόδου,ώστε να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, η καθημερινότητα των πολιτών, τόσο στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, όσο και στην εκτέλεση εργασιών που έχει ανάγκη η ευρύτερη περιοχή.

dsc_0028

Μετά την παραλαβή κλειστού φορτηγού και εσκαφέα (27/2), παραδόθηκε στον Δήμο ένα νέο απορριμματοφόρο, ενώ μέσα στον μήνα, αναμένεται  ν΄ ολοκληρωθεί  η προμήθεια πλυντηρίου κάδου καθαριότητας.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, οι διαδικασίες για την προμήθεια (απορριμματοφόρου, καδοπλυντηρίου, εσκαφέα, gcb, κλειστού φορτηγού (τύπου κλούβας), ξεκίνησε ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2014, ενώ χρειάστηκαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγορά τους.

dsc_0031

Με την παράδοση των οχημάτων που έχουν προγραμματιστεί, και με την τοποθέτηση του προσωπικού στον τομέα της καθαριότητας το επόμενο δεκαήμερο, η καλοκαρινή περίοδος αναμένεται να κυλήσει ομαλά και ν΄ αντιμετωπιστούν  τα όποια προβλήματα έχουν ανακύψει σήμερα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση