HomeHL-9Το απίστευτο βλέμμα Πολάκη σε Σταθάκη -Πρώτη φορά μαζί στην περιοδεία Τσίπρα

Το απίστευτο βλέμμα Πολάκη σε Σταθάκη -Πρώτη φορά μαζί στην περιοδεία Τσίπρα

Στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καθόλη την διάρκεια της παραμονής του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη, από το Μεγάλο Σάββατο μέχρι και την Παρασκευή, δεν έβγαλαν ούτε μια κοινή φωτογραφία ο Παύλος Πολάκης και ο Γιώργος Σταθάκης.

Αμφότεροι είναι υποψήφιοι στα Χανιά και ως εκ τούτου, δεν διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις. Ωστόσο, όπως έγραψε το iefimerida.gr ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι «έξαλλος» με την πρωτοφανή στήριξη που έδειξε ο πρωθυπουργός στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας η οποία έγινε ακόμα πιο εμφανής με τις κοινές διακοπές Αλέξη Τσίπρα – Παύλου Πολάκη στο Ροδάκινο της Κρήτης, παρά τον σάλο που είχε προηγηθεί, οι οποίες ερμηνεύτηκαν από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ως μήνυμα του πρωθυπουργού ότι στις εκλογές «στηρίζουμε Πολάκη».

Ο Γιώργος Σταθάκης, αν και δεν έχει θελήσει να το εκφράσει δημόσια, είναι σφόδρα ενοχλημένος καθώς βλέπει τα ποσοστά του συνυποψηφίου του να ανεβαίνουν, σε μια εκλογική περιφέρεια που μέχρι πρότινος ο υπουργός Περιβάλλοντος θεωρούσε προνομιακό του χώρο.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι υπάρχουν τοπικές δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η μέχρι πρότινος διαφορά των 10.000 σταυρών ανάμεσα στον Γιώργο Σταθάκη και τον Παύλο Πολάκη έχει εξανεμιστεί και πλέον οι δύο υποψήφιοι παλεύουν στήθος με στήθος στη μάχη του σταυρού. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση -γεγονός καθόλου απίθανο- που στην εκλογική περιφέρεια Χανίων ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει δεύτερο κόμμα, οι 4 βουλευτές που εξέλεξε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 θα περιοριστούν ενδεχομένως μόνο σε έναν.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση στην ομιλία Τσίπρα στα Χανιά

Η μοναδική φορά λοιπόν που Πολάκης και Σταθάκης εμφανίστηκαν μαζί και τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός σε όλη την διάρκεια παραμονής του πρωθυπουργού στην Κρήτη, ήταν στα Χανιά, στην κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Εχοντας πάντως ανάμεσά τους την Ελενα Κουντουρά που λειτούργησε ως… απόσταση ασφαλείας. Δείτε το βλέμμα Πολάκη στον -χαμογελαστό -Γιώργο Σταθάκη.

ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ ÓÔÁ ×ÁÍÉÁ

Το βλέμμα του Παύλου Πολάκη στον Γιώργο Σταθάκη

Σημειολογικά – αν έχει κάποια σημασία -ο Γιώργος Σταθάκης καθόταν ακριβώς δίπλα από την Μπέτυ Μπαζιάνα και τον πρωθυπουργό, ενώ πιο μακριά ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁË. ÔÓÉÐÑÁ ÓÔÁ ×ÁÍÉÁ (EUROKINISSI/KOSTAS VILLA)

Ο Γιώργος Σταθάκης καθόταν ακριβώς δίπλα από την Μπέτυ Μπαζιάνα και τον πρωθυπουργό

ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ ÓÔÁ ×ÁÍÉÁ

Ο Γιώργος Σταθάκης εμφανίστηκε χαμογελαστός, έκανε δηλώσεις στις κάμερες, φωτογραφήθηκε με τον Πέτρο Κόκκαλη

ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ ÓÔÁ ×ÁÍÉÁ

Χαμογελαστός ο Γιώργος Σταθάκης, σκυθρωπός ο Παύλος Πολάκης

ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ ÓÔÁ ×ÁÍÉÁ

 

Ο Παύλος Πολάκης προσέρχεται στο κλειστό γυμναστήριο των Χανίων για την ομιλία Τσίπρα

Αίσθηση προκάλεσε και η εμφάνιση της Μπέτυς Μπαζιάνα, της συντρόφου του πρωθυπουργού η οποία επέλεξε ένα εφαρμοστό ολόσωμο φόρεμα στο χρώμα της φωτιάς.

ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ ÓÔÁ ×ÁÍÉÁ

Η Μπέτυ Μπαζιάνα με την τολμηρή επιλογή κολλητού φορέματος στο χρώμα της φωτιάς

ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ ÓÔÁ ×ÁÍÉÁ

Η Ελενα Κουντουρά προσέρχεται στην εκδήλωση της ομιλίας Τσίπρα στα Χανιά

ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ ÓÔÁ ×ÁÍÉÁ

Αγκαλιές και φιλιά στον πρωθυπουργό από συγκεντρωθέντες στο κλειστό γήπεδο των Χανίων

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση