HomeHL-CultureΠέθανε ο Λεό Αποστόλου -Ο άνθρωπος που ήξερε όλα τα μυστικά των παλιών σταρ

Πέθανε ο Λεό Αποστόλου -Ο άνθρωπος που ήξερε όλα τα μυστικά των παλιών σταρ

Σε ηλικία 91 ετών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών, ο Λεωνίδας Αποστόλου, γνωστός στους καλλιτεχνικούς κύκλους και ως Λεό. Ο Λεό Αποστόλου βρέθηκε στις παρέες των μεγαλύτερων star της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και του πενταγράμμου.

Διατηρούσε φιλικές σχέσεις με καλλιτέχνες όπως η Καίτη Γκρέυ, η Μαρινέλλα, η Μαίρη Λίντα, η Άννα Φόνσου, η Μάρθα Καραγιάννη, η Μπέμπα Μπλανς αλλά και ο Γιώργος Νταλάρας και ο Κώστας Βουτσάς. Λέγεται πως γνώριζε τα πιο κρυφά τους μυστικά, αλλά και πως ήταν εκείνος που έτρεχε να τους βοηθήσει με προσωπικά τους θέματα.

Μεγάλωσε στον Βύρωνα και από πολύ μικρός είχε την ευκαιρία να εργαστεί ως αμπιγιέρ της ηθοποιού Κάκκιας Αναλυτή. Αυτό ήταν και το «κλειδί» για να ανοίξουν οι πόρτες στα καμαρίνια ηθοποιών και τραγουδιστών, αφού λάτρευε την showbiz και τη λάμψη των πρωταγωνιστών της.

«Ο Λεό αγαπούσε πολύ τους καλλιτέχνες και ήταν η μασκότ και η ασφάλεια κυρίως των τραγουδιστριών, γιατί ήταν πάντα παρών στα κέντρα όπου τραγουδούσαν και όταν τον έβλεπαν από την πίστα, αισθάνονταν πως είχαν κάτω έναν δικό τους άνθρωπο» λέει με αφορμή την είδηση του θανάτου του, η Αννα Φόνσου στην Εφημερίδα Espresso. «Ήταν πολύ καλό άτομο, δεν ενοχλούσε κανέναν και όσα μυστικά και να του εκμυστηρεύονταν δεν τα έλεγε πουθενά. Δεν ήταν κουτσομπόλης» προσθέτει.

Η κηδεία του έγινε πριν από λίγες ημέρες στο κοιμητήριο του Ζωγράφου και το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Μανώλης Μητσιάς, η Ζωή Ρηγοπούλου, ο Κώστας Βενετσάνος και άλλοι από τον καλλιτεχνικό κι επιχειρηματικό κόσμο.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση