HomeHL-GreeceΕλεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη στις Θεσπιές

Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη στις Θεσπιές

Με περιοριστικούς όρους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει το χωριό όπου έγινε το κακό με το σοβαρό τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας, ο 54χρονος που πυροβολούσε ασκόπως στον αέρα, αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα Θηβών.

Ο 54χρονος αντιμετωπίζει κατηγορία κακουργηματικής πράξης όπως η πρόκληση μη σκοπούμενης βαριάς σωματικής βλάβης, ωστόσο δεν κρίθηκε ότι συντρέχει κίνδυνος να διαφύγει στο εξωτερικό ή να επαναλάβει παρόμοια πράξη και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την τακτική δικάσιμο. Επιπλέον στους περιοριστικούς όρους, υπάρχει εκτός από την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η υποχρεωτική ανά 15ημερο παρουσία του στο ΑΤ της μόνιμης κατοικίας του.

Την ίδια ώρα το ιατρικό ανακοινωθέν από το Νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύεται το θύμα του η 8χρονη Αλεξία, δεν επιτρέπει ακόμη χαμόγελα αισιοδοξίας, καθώς η κατάστασή της αν και παραμένει σταθερή εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

«Η ασθενής διανύει το 4ο μετεγχειρητικό 24ωρο μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά. Παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού/ μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος. Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα».

lamiareport.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση