HomeHL-9Περιοδεία Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη (βίντεο- φώτο)

Περιοδεία Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη (βίντεο- φώτο)

Επιθεώρησε την πορεία ολοκλήρωσης του έργου Ηράκλειο – Μεσαράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη Μεσαρά έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και συγκεκριμένα επισκέφτηκε τα έργα που εκτελούνται στο τμήμα Αγία Βαρβάρα – Απομαρμά.

Ο κ.Τσίπρας συνομίλησε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, βουλευτές του νησιού παρουσία και του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη.

Ο κ.Τσίπρας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση ενός έργου που είχε βαλτώσει εδώ και χρόνια και που θα εξυπηρετήσει χιλιάδες κατοίκους και τουρίστες της Μεσαράς.

Ο κ. Τσίπρας πάντως, επισήμανε ότι τα αναπτυξιακά έργα που έχει άμεση ανάγκη η Κρήτη «επιβάλλεται να μην εμφανίζουν τέτοιες καθυστερήσεις», δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ΒΟΑΚ, ένα έργο για το οποίο ανέφερε ότι είναι ζωτικής σημασίας για το νησί και την ανάπτυξή του.

Τον πρωθυπουργό, στην περιοδεία του, εκτός από τον Χρ. Σπίρτζη, συνοδεύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης, Σωκράτης Βαρδάκης και Γιάννης Μιχελογιαννάκης, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Σπύρος Δανέλης, Μιχάλης Σπουρδαλάκης και Θεόδωρος Δουλουμπέκης, αλλά και τοπικά στελέχη του κόμματος στο Ηράκλειο.

Νέα επίσκεψη πριν από τις ευρωεκλογές

Ο πρωθυπουργός μάλιστα αποκάλυψε ότι θα βρεθεί εκ νέου στο Ηράκλειο, πριν από τις Ευρωεκλογές, διευκρινίζοντας ότι θα έχει την ευκαιρία να δει το έργο ολοκληρωμένο.

Στη συνέχεια εγκαινίασε το τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, Γούβες – Χερσόνησος και το ολοκληρωμένο υδραυλικό έργο στο φράγμα Αποσελέμη.

Αμέσως μετά o κ. Τσίπρας επισκέφθηκε τις Αρχάνες, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες. Ο δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης παρέθεσε γεύμα προς τιμή του πρωθυπουργού στην κεντρική πλατεία του χωριού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση