HomeHL-LifestyleΛασκαράκη- Σουλτάτος: Η Πρωτομαγιά του νεόνυμφου ζευγαριού στην Κρήτη

Λασκαράκη- Σουλτάτος: Η Πρωτομαγιά του νεόνυμφου ζευγαριού στην Κρήτη

Ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος μαγείρεψε στον ξυλόφουρνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Βάσω Λασκαράκη κι ο Λευτέρης Σουλτάτος ένωσαν τις ζωές τους τη Δευτέρα του Πάσχα, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους πάντες με τον γάμο τους, καθώς οι περισσότεροι πίστευαν ότι θα συμβεί το καλοκαίρι. Το μυστήριο τελέστηκε στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια Ηρακλείου, με κουμπάρες την αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Ρίτσα και τη νύφη του Λένια.

Οι νεόνυμφοι, δυο μέρες μετά τον γάμο τους, περνούν την Πρωτομαγιά με φιλικά τους πρόσωπα στην Κρήτη. Οι ίδιοι κοινοποίησαν στιγμές τους στο instagram. Η ηθοποιός κοινοποίησε το μαγιάτικο στεφάνι, το οποίο έφτιαξε, αλλά και τον σύζυγό της την ώρα που έψηνε στον ξυλόφουρνο.

Ο γάμος τους έγινε με απόλυτη μυστικότητα και τη νύφη συνόδευσε, η κόρη της Εύα. Το πάρτι του γάμου έγινε στο κτήμα της Οικογένειας Παπακαλιάτη, ένα πολύ ωραίο σπίτι με κήπο και πισίνα. Εκεί στήθηκαν τα τραπέζια και έγινε η δεξίωση.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι σεφ σε ένα από τα ξενοδοχεία της οικογένειας, στις Γούρνες Ηρακλείου. Ανάμεσα στους πολύ λίγους καλεσμένους ήταν και η Τίνα Τόσκα ενώ συζητήθηκε έντονα η απουσία της Αθηνάς Οικονομάκου.

Δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποίησε το vεόνυμφο ζευγάρι:
1
2

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση