HomeΕΚΛΟΓΕΣΓ. Σισαμάκης: «Πολύτιμες για το Δήμο παρουσίες όπως της Λιάνας Σταρίδα»

Γ. Σισαμάκης: «Πολύτιμες για το Δήμο παρουσίες όπως της Λιάνας Σταρίδα»

Για την απόσυρση της Λιάνας Σταρίδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Πλήγμα» για το Δήμο Ηρακλείου και τους δημότες χαρακτηρίζει την απόφαση της Λιάνας Σταρίδα να αποσυρθεί από τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο για όλους» Γιώργος Σισαμάκης.

Στη δήλωσή του ο κ. Σισαμάκης επισημαίνει:

«Αφού ευχηθώ για μια ακόμα φορά στην αγαπητή Λιάνα πλήρη ανάρρωση, με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της, θα ήθελα να εκφράσω την λύπη μου για την απόφασή της να αποσύρει της υποψηφιότητά της για το Δήμο Ηρακλείου.

Κατανοώ τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή, όπως περιγράφονται στη σχετική ανακοίνωσή της, πιστεύω ωστόσο ότι παρουσίες όπως της Λιάνας Σταρίδα, αλλά και των άλλων αξιόλογων συνδημοτών μας που πλαισίωσαν την προσπάθεια της κίνησης «Ηράκλειο Εναλλαγή», είναι πολύτιμες για το Δήμο Ηρακλείου.

Η μέχρι τώρα σημαντική συνεισφορά της Λιάνας, τόσο στον τομέα του πολιτισμού, όπου δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά ως αρχαιολόγος, όσο και στα τοπικά δρώμενα, με εθελοντική αλλά ουσιαστική παρουσία ως ενεργός πολίτης, είναι ένας πολύ καλός λόγος να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.

Με την πεποίθηση ότι ο πλουραλισμός των απόψεων και ο ουσιαστικός διάλογος των προοδευτικών δυνάμεων είναι αυτά που θα οδηγήσουν στον στόχο για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο, η παράταξή μας δηλώνει έτοιμη να συζητήσει και να ακούσει τις θέσεις της κίνησης «Ηράκλειο ΕνΑλλαγή». Για να ολοκληρώσουμε αυτό που από νωρίς αρχίσαμε με τη Λιάνα…τη συνδιαμόρφωση του προγράμματός μας.

Έχουμε άλλωστε αποδείξει ότι λειτουργούμε με μοναδικό γνώμονα το Δήμο και τις ανάγκες του, πέρα από κομματικά στεγανά και διαχρονικά κατεστημένες πρακτικές που κρατούν «όμηρο» το Ηράκλειο και τα οποία και η ίδια η Λιάνα καταγγέλλει στην ανακοίνωση της.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση