Δύο νεκροί και ένας βαριά τραυματίας είναι ο απολογισμός του νέου θανατηφόρου τροχαίου  που σημειώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του παλαιού κόμβου της Σούδας.

Το ατύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να βρεθούν στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών ο ένας από τους τραυματίες υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα που είχε υποστεί. Οι άλλοι δύο εμπλεκόμενοι στο τροχαίο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα, ο ένας εξ αυτών άφηνε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκροί είναι ένας 55χρονος και ένας 27χρονος άνδρας.

troxaio-xania2

Σύμφωνα με το parakritika.gr άνδρες της Τροχαίας του ΒΟΑΚ έκλεισαν τον δρόμο, εκτρέποντας την κυκλοφορία των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθεί η διέλευση των ασθενοφόρων, να απομακρυνθούν τα συντρίμμια και να καθαριστεί το οδόστρωμα.

troxaio-xania

Διαφήμιση
Διαφήμιση