HomeHL-9Έδωσαν πλαστά διαβατήρια σε τρεις αλλοδαπούς για να ταξιδέψουν στη Γερμανία

Έδωσαν πλαστά διαβατήρια σε τρεις αλλοδαπούς για να ταξιδέψουν στη Γερμανία

Πέντε συλλήψεις στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τρία πλαστά διαβατήρια είχαν εφοδιάσει τρεις αλλοδαπούς, μια 51χρονη γυναίκα, έναν 29χρονο άνδρα και ένα ανήλικο κορίτσι, δύο άτομα που συνελήφθησαν χθες στο Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν ένας 25χρονος και μία 42χρονη αλλοδαπή δια διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και για πλαστογραφία πιστοποιητικών, καθώς και οι τρεις αλλοδαποί ταξιδιώτες με την κατηγορία επίσης της πλαστογραφίας πιστοποιητικών.

Οι τρεις ταξιδιώτες έφθασαν χθες στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου συνοδευόμενοι από τον 25χρονο συλληφθέντα, με σκοπό να ταξιδέψουν με προορισμό τη Γερμανία.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων ωστόσο, προέκυψε ότι τα τρία άτομα είχαν στην κατοχή τους πλαστά διαβατήρια τα οποία εμφανίζονταν να έχουν εκδοθεί από τις αρχές Ιταλίας και Βουλγαρίας. Όπως προέκυψε από την έρευνα των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, τα πλαστά διαβατήρια είχε παραδώσει στους αλλοδαπούς ο 25χρονος συνοδός τους. Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και οι τέσσερις, ενώ λίγες ώρες αργότερα αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη η 42χρονη συνεργός του νερού συλληφθέντα.

Τα πλαστά διαβατήρια κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος και των πέντε συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες με τις οποίες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση