HomeCity Guide«Το ταξίδι του Φερεϊντούν» στο Θέατρο Κάτω

«Το ταξίδι του Φερεϊντούν» στο Θέατρο Κάτω

Ένα παραμυθένιο ταξίδι σ’ όλο τον κόσμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λαϊκά παραμύθια από την Ινδία έως την Ευρώπη και ιστορίες τραγουδιών από την Ευρώπη έως την λατινική Αμερική θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι την Κυριακή 5 Μαΐου στο Θέατρο Κάτω στις 12:00.

Ένα ταξίδι σε όλον τον κόσμο μέσα από απαλές μουσικές αφηγήσεις παραμυθιών. Αφορμή ο γνωστός Ιρανός ποιητής και φιλέλληνας Φερεϊντούν που με τον κόκκινο χαρταετό του για πυξίδα δημιούργησε από την αρχή την αφήγηση της δικής του ζωής!

Με μόνο απομεινάρι της παλιάς του ζωής ένα βιβλίο που του δώρισε ο πατέρας του ξεκίνησε ένα παράξενο οδοιπορικό. Ένα βιβλίο με λευκές σελίδες για να τις γεμίσει με τις ιστορίες του ταξιδιού της ζωής του. Με οδηγό την πυξίδα του, λοιπόν, και συνοδοιπόρο το βιβλίο αυτό πραγματοποίησε το όνειρο του. Ταξίδεψε μέσα από θάλασσες, βουνά, τόπους μακρινούς και ανθρώπους διαφορετικούς και έφτασε στην Ελλάδα! Εδώ έγινε ποιητής και συνάντησε δύο κορίτσια που άκουσαν την ιστορία του και τώρα λαχταρούν να την μοιραστούν μαζί μας πλανεύοντάς μας με το μοναδικό αυτό μουσικό τους ταξίδι!
Πληροφορίες

Τόπος: Θέατρο Κάτω (Θεοτοκοπούλου 28)

Τιμή εισιτηρίου: 5€

Τηλ. κρατήσεων: 6987107922

Συντελεστές:

Μουσικός: Στέλλα Παπά

Ηθοποιός: Χριστίνα Βράκα

Διαφήμιση
Διαφήμιση