HomeHL-LifestyleΣταματίνα Τσιμτσιλή: Το on air σχόλιο για τον γάμο Λασκαράκη – Σουλτάτου!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το on air σχόλιο για τον γάμο Λασκαράκη – Σουλτάτου!

Οι ευχές της παρουσιάστριας για καλούς απογόνους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί οι περισσότεροι να πίστευαν ότι η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος να ενώνονταν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το προσεχές καλοκαίρι, αλλά εκείνοι έκαναν την έκπληξη και παντρεύτηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα.

Ο γάμος του λαμπερού ζευγαριού έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη.

Μάλιστα, η ευτυχισμένη ηθοποιός ανακοίνωσε ότι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον αγαπημένο της σεφ με ένα λιτό post στα Instastories γράφοντας: «JUST MARRIED»!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της σχολίασαν τον… ξαφνικό γάμο του ζευγαριού, ενώ προβλήθηκαν και πλάνα από τη γαμήλια δεξίωση.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια είπε στον «αέρα» της εκπομπής Happy Day: «Θέλω να πω για αυτό το ζευγάρι, το είχαμε πει και εδώ ότι είναι τόσο μεγάλος ο έρωτας τους και τόσο η ταύτιση συναισθημάτων. Είπαμε πολύ σύντομα θα συγκατοικήσουν και συγκατοίκησαν και πολύ σύντομα θα παντρευτούν κι έγινε πιο γρήγορα από όσο περιμέναμε. Είναι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Να ζήσουν, να είναι καλά, να ευτυχήσουν. Γιατί όχι να χαρίσουν στην Εύα ένα αδελφάκι. Καλούς απογόνους».

star.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση