HomeHL-Sports«Καίνε» οι φάκελοι της Football League

«Καίνε» οι φάκελοι της Football League

Σε δύσκολη θέση Απόλλων Λάρισας, Ηρακλής και Κέρκυρα, που απειλούνται με αφαίρεση βαθμών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μεγάλη εβδομάδα πέρασε, αλλά φαίνεται ότι τώρα αρχίζει εκείνη των Παθών για τις ομάδες της Football League, καθώς τη Δευτέρα  έχουν προκύψει ότι ανοίγουν οι φάκελοι των ομάδων από την ΕΠΟ και μπορεί να υπάρξει τιμωρία τριών, που θα αλλάξει τα δεδομένα σε κορυφή και ουρά.

Οι φάκελοι έχουν κατατεθεί από τον Φεβρουάριο, αλλά η ΕΠΟ καθυστέρησε πολύ να τους ελέγξει.

Μετά από πιέσεις του προέδρου της Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκου που ζήτησε από τον Γραμμένο να συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και οι εισηγήσεις έχουν σταλεί στην ΕΠΟ και θα ανακοινωθούν την προσεχή Παρασκευή, όπως αναφέρει το sportime.

Φαίνεται ότι έχουν πρόβλημα και δεν θα περάσουν την πρώτη επιτήρηση (είναι δύο τα στάδια) οι Απόλλων Λάρισας, Κέρκυρα και Ηρακλής!

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί και τότε θα αλλάξει εντελώς το σκηνικό της βαθμολογίας. Βεβαίως, οι ομάδες έχουν δικαίωμα κατάθεσης υπομνημάτων, αλλά δύσκολα θα αλλάξουν οι αποφάσεις.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, δηλαδή αφαίρεση βαθμών, τότε ο Απόλλων Λάρισας θα πέσει στην 3η θέση και ο Πλατανιάς θα ανέβει δεύτερος, ενώ σοβαρό θέμα υπάρχει και με τον Ηρακλή που θα μείνει εκτός 10άδας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση