HomeHL-SportsΤα χάλασε με τους “μικρομεσαίους” ο ΠΑΣ Γιάννινα

Τα χάλασε με τους “μικρομεσαίους” ο ΠΑΣ Γιάννινα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το θρίλερ των τελευταίων αγωνιστικών αφορά την ουρά της βαθμολογίας. Εμπλέκονται Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα και οι τρεις τις τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίζουν ομάδες της πρώτης εξάδας!

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον έκτο Πανιώνιο! Οι Αρκάδες φέτος σε έντεκα αγώνες με ομάδες της πρώτης εξάδας μετράνε δέκα ήττες και μια ισοπαλία, με τον Ατρόμητο εντός έδρας!! Το μόνο που λειτουργεί υπέρ τους η έλλειψη κινήτρου του Πανιωνίου και ακόμη και ένας βαθμός τουλάχιστον… οδηγεί τον Αστέρα σε μπαράζ για την παραμονή!

Ο ΟΦΗ παίζει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο ο οποίος διεκδικεί την τρίτη θέση αλλά με κίνητρο την… ιστορία γιατί κάτι άλλο δεν προσφέρει! Ο ΟΦΗ έχει μια νίκη σε έντεκα ματς με ομάδες της πρώτης εξάδας και την πέτυχε στον πρώτο γύρο με τον Ολυμπιακό στην Κρήτη!
Με ισοπαλία στο Περιστέρι και οι Κρητικοί αποφεύγουν τον υποβιβασμό και μάχονται στα μπαράζ για την παραμονή… μόνο αν νικήσουν ελπίζουν σε κάτι καλύτερο!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει το πιο δύσκολο έργο από όλους. Εκτός από το ότι είναι στην επικίνδυνη ζώνη, υποδέχεται και τον ΠΑΟΚ που έχει κίνητρο να γίνει η δεύτερη ομάδα στην ιστορία που κατακτά αήττητη το πρωτάθλημα.

Για να ελπίζει να παίξει μπαράζ για την παραμονή… πρέπει να νικήσει και παράλληλα να χάσει ο ΟΦΗ καθώς δεν ευνοείται σε καμία ισοβαθμία με τις ομάδες που είναι πάνω από αυτόν!
Με ομάδες της πρώτης εξάδας οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έχουν πάντως δύο νίκες έχοντας επικρατήσει του Άρη αλλά και του Πανιωνίου εντός έδρας, στον πρώτο γύρο!

Το περίεργο για τον ΠΑΣ είναι ότι αν και συνολικά απέναντι στους έξι πρώτους της βαθμολογίας και τους έξι τελευταίους έχει μαζέψει συνολικά τους περισσότερους βαθμούς σε σχέση με Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ, είναι πιο χαμηλά στην βαθμολογία και πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Τα χάλασε όλα με τους «μικρομεσαίους».

VS ΕΞΙ ΠΡΩΤΟΥΣ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0/1/10 1 βαθμό
ΟΦΗ 1/3/7 6 βαθμοί
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2/0/9 6 βαθμοί

VS ΕΞΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 5/4/1 19 βαθμοί = Σύνολο 20 βαθμοί
ΟΦΗ 2/5/3 11 βαθμοί = Σύνολο 17 βαθμοί
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4/3/3 15 βαθμοί = Σύνολο 21 βαθμοί

Διαφήμιση
Διαφήμιση